Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

PNL solicită ministrului sănătății sprijin pentru construcția spitalului nou în Sibiu

PNL solicită ministrului sănătății sprijin pentru construcția spitalului nou în Sibiu

Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu, cere ministrului sănătății să susțină construcția noului spital. Sorina Pintea a fost astăzi prezentă la Sibiu, pentru a discuta tocmai despre acest subiect, precum și pentru a vizita actualul spital județean.

Potrivit șefei PNL Sibiu, la momentul actual suntem martorii unui blocaj între interesul public și actuala guvernare. Turcan cere Ministerului Sănătății să susțină proiectul noului spital și „nu jocuri pentru PSD în defavoarea sibienilor”.

Redăm mai jos întreaga declarație a deputatului Raluca Turcan.

„Îmi exprim speranța că, după ce constată realitatea din spitalul județean, adică a faptului că e nevoie de o construcție nouă pentru a avea servicii medicale de calitate, să nu înceapă și domnia sa să vâneze terenuri imaginare, așa cum face PSD, ci să dea sprijin pentru construcția unui spital nou pe UNICUL teren existent pentru această construcție.

Suntem unici în lume pentru blocajul prin care aleși ai cetățenilor și instituții ale statului sabotează interesul public.

Avem exemplul ping pongului făcut cu spitalele regionale între Corina Cretu, Comisar European, și Darius Valcov, consilier al Vioricăi Dăncilă.

La Sibiu avem exemplul blocajului greu de imaginat al PSD pentru a finaliza un proiect pe care toți sibienii îl așteaptă. Un spital nou nu s-a realizat până acum pentru că nu aveam teren pentru construcție. Acum avem teren la CJ și politicienii PSD distrug proiectul.

La fel se întâmpla și în alte județe ale țării.

PNL solicită responsabilitate și devotament:

Avem un teren, atunci cu toții trebuie să sprijinim finalizarea cât mai rapidă a spitalului.

Aceasta sper să fie concluzia vizitei ministrului Pintea în Sibiu”, a declarat Raluca Turcan în conferință de presă.

Ministrul sănătății a declarat astăzi la Sibiu că a auzit de proiectul noului spital din presă. Citește mai multe în materialul de mai jos:

http://www.turnulsfatului.ro/2018/11/02/ministrul-sanatatii-la-sibiu-eu-am-auzit-de-noul-spital-din-presa-la-mine-la-minister-nu-a-ajuns-nimic/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus