Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

ACTUALIZARE. Turist pierdut în munți. A fost găsit după 3 ore de căutări

ACTUALIZARE. Turist pierdut în munți. A fost găsit după 3 ore de căutări

Un turist român s-a pierdut în Munții Făgăraș, la peste 1500 metri altitudine. Salvamontiștii sibieni l-au găsit după mai bine de trei ore. 

Actualizare 23:15. Este vorba despre un bărbat de 31 de ani. Turistul a fost găsit de echipajul Salvamont pe Valea Sărății, mai jos de cabana Negoiu, și este coborât la autoturismul personal. Nu a fost solicitată asistență medicală, anunță ISU Sibiu.

Știre inițială. Din primele informații, bărbatul s-ar fi pierdut în apropiere de cabana Negoiu, dar nu are probleme medicale, anunță Alin Dumitraș, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. Salvamontiștii sibieni au plecat în căutarea lui.

Știre în actualizare. 

 

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

adi

Acum 5 ani

A avut noroc! Pe acolo mai sunt si citiva ursi, care tocmai isi fac provizii pentru iarna...
Raspunde

TiTi

Acum 5 ani

ursilor nu le place mirosul de praz
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus