X
dalbea

Sepsiszentgyörgy – Hermannstadt 1 – 3

FC Hermannstadt urcă pe locul 11, după ce au reușit să înscrie trei goluri în cea de-a doua repriză. După primele 45 de minute, Sepsi conducea cu 1-0, după golul marcat de Tandia, chiar pe minutele de final ale primei reprize.

După pauză, jocul sibienilor a fost mult mai bun. Au reușit să marcheze la chiar prima fază de după reluarea jocului, în secunda 10, prin Dumitriu. Acesta a reușit să înscrie cu un șut plasat din afara careului. La câteva minute după egalare, Hermannstadt profită de șocul covăsnenilor și preia conducerea prin Tsoumou. Acesta profită de o greșeală de începător a portarului Niczuly și marchează cu latul, rămas singur în fața porții.

Golul de 3-1 a fost înscris de Dâlbea, după un penalty acordat de arbitru după un fault în careu al lui Ousmane Diarassouba. După golul din minutul 70 sibienii au reușit să calmeze jocul, partida încheindu-se fără nicio altă ocazie importantă la vreuna din porți.

În urma acestui scor, Hermannstadt urcă până pe locul 11 în clasament și o lasă pe Dinamo București pe loc de baraj.

Următorul meci pe care îl vor disputa sibienii în Liga 1 va fi duminică, 11 noiembrie, în compania echipei FC Botoșani.

Actualizare:

Căpitanul echipei, Dâlbea, marchează în urma unei lovituri de la 11 metri, în minutul 70. Ousmane Diarassouba a comis faultul în urma căruia s-a acordat penalty-ul și a primit cartonașul galben.

Actualizare:

Tsoumou profită de o gafă monumentală a portarului covăsnean Niczuly, care preia defectuos mingea de la un coechipier. Jucătorul lui Hermannstadt preia mingea și înscrie după ce a rămas cu poarta goală. La acest scor, Hermannstadt se află pe locul 11!

tsoumou

Actualizare:

Hermannstadt a egalat la numai 10 secunde de la începutul reprizei a doua. După ce a început jocul de la mijlocul terenului, mingea ajunge la Dumitriu care preia, înaintează spre poarta covăsnenilor și șutează de la 30 de metri, lângă bara din dreapta porții apărate de Niczuly. 1 – 1.

dumitriu

Actualizare:

Sepsi a deschis scorul în Sfântu Gheorghe cu câteva minute înainte de pauză. Tandia a preluat în jumătatea de teren a sibienilor, a driblat scurt și a șutat din afara careului.

Știrea inițială:

FC Hermannstadt joacă de la această oră în deplasare, la Sfântu Gheorghe, împotriva echipe Sepsi OSK. Înaintea acestui joc, sibienii se află pe penultimul loc în clasament, cu 11 puncte, în timp ce covăsnenii se află pe locul 7 în clasament, având până acum 19 puncte. Cu o victorie la Sfântu Gheorghe, Sibiul poate trece de Dinamo București în clasament și să scape de locul de baraj pe care se află în acest moment.

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly – Moura, Viera, Jovanovici, Sato – Velev, Vașvari – Nouvier, Tandia, Fl. Ștefan – Simonovski

Rezerve: Fejer, Drăghici, Ad. Rus, Hamed, Mensah, Karnitski

Antrenor: Eugen Neagoe

 

Hermannstadt: Căbuz – Company, C. Pîrvulescu, Dandea, I. Stoica, Tătar – Serediuc, Dâlbea, M. Dumitriu – Blănaru, Tsoumou

Rezerve: Niga, Antonov, Petrescu, Herghelegiu, Miranda, Nkololo

Antrenor: Vasile Miriuță

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   robby73

   Ai trecut peste carpați ? Astea sunt lucruri care trebuie să le înveți. Dacă nu vrei să le pricepi și să le înveți , înoată pe olt iarăși înapoi.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  coniac-canoe

  Se vede că sunteți secesioniști, sunteți singurii din toată presa care i-ați scris numele echipei din Sfântu Gheorghe sub forma Sepsiszentgyörgy !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact