X
42497184_2225373764364429_5821769272841469952_o

Sibiul organizează Cupa României. La artă florală

Cea de-a doua ediție a Cupei României de artă florală va fi găzduită de Sibiu, în perioada 13-14 noiembrie. Cupa României de Artă Florală este o competiție națională organizată de Asociația Antreprenorilor din Domeniul Floristic. ”Scopul competiției este acela de a compara aptitudinile, măiestria și creativitatea floriștilor profesioniști din România, constituind astfel și o importantă sursă de inspirație și inovație în designul floral. Într-o perspectivă mai largă, acest gen de manifestare are ca scop promovarea consumului de flori și promovarea imaginii floriștilor ca artiști și nu doar ca simpli vânzători de flori”, susțin organizatorii.

Conceptul evenimentului din acest an este legat de sărbătorirea a 100 ani de la Marea Unire. ”Tematica evenimentului urmărește reamintirea elementelor de identitate națională. Vom reuni oameni înzestrați cu frumos, floriști talentați și vom trăi bucuria întâlnirii o dată în an a celor care contribuim zilnic la consolidarea industriei floristicii românești”, mai spus aceștia.

Cupa României de Artă Florală se desfășoară pe durata a două zile și implică realizarea de compoziții florale pe parcursul a 3 probe: 2 probe cu tema anunțată și o probă surpriză.

Juriul acestei ediții este format din Marios Vallianos, președinte al Asociației de Floriști din Grecia și Ioachim Erema, designer florist în Marea Britanie, ambasador Floral Fundamentals. Sistemul de jurizare este unul agreat la nivel european, folosit de către FLORINT (International Florist Organization) în toate competițiile pentru profesioniști.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact