Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Baschetbaliștii sibieni au pierdut meciul împotriva orădenilor. Următorul meci, la Sibiu cu Steaua

Baschetbaliștii sibieni au pierdut meciul împotriva orădenilor. Următorul meci, la Sibiu cu Steaua

BC CSU Sibiu pierde partida din deplasare de la CSM Oradea, scor 78-68 (24-20, 16-17, 20-14, 18-17), în favoarea gazdelor și se întoarce la Sibiu acolo unde vineri, 9 noiembrie, de la ora 17:15 primește vizita celor de la Steaua București. 

Galben-albaștrii au pierdut aseară partida disputată împotriva CSM Oradea, după un meci chinuit, plin de greșeli din partea jucătorilor lui Fleșeriu.

„Am făcut din nou un joc slab cu greșeli grave sub cosul advers. Sigurul lucru pozitiv a fost că mingea a ajuns acolo însă am avut în acea poziție 8 mingi pierdute, ceea ce ne-a costat scump. De asemenea, apărarea nu este destul de agresivă și Oradea a reușit să își facă prea ușor jocul de circulație care îi este caracteristic, iar de acolo au venit 5 aruncări în ultima secundă marcate de către ei. Per total am fost departe de ceea ce ne dorim, atât în atac, cât și în apărare, și încă nu vedem creșterea de calitate a jocului de la un meci la altul. Trebuie să lucrăm din greu și să punem la punct aceste detalii și este o chestiune de timp până o vom face, nimic nu vine așa ușor! Bineînțeles că una din condițiile esențiale este să avem sala în care jucăm la dispoziție și pentru antrenamente”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.
Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Kevin Hardy 17p, Chris Cooper și Justas Tamjulis câte 10p, Monyea Pratt 9p,  Isaiah Philmore 7p, Mirel Dragoste 5 p, Wilhelm Brosser și Randal Falker câte 3p, Aurelian Gavriloaia și Lucas Tohătan câte 2p,

BC CSU Sibiu se întoarce acasă pentru a primi vizita celor de la CSM Steaua București. Meciul se va disputa vineri, 9 noiembrie 2018, de la ora 17:15. Biletele s-au pus în vânzare pe www.bc-csusibiu.ro și pe www.kompostor.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

le francais

Acum 5 ani

Scuze ieftine pe care le tot aud de trei ani...Una dintre conditiile esentiale este valoarea antrenorului si a lotului supaaceea vorbim de sala si conditii de pregatire...Aceleasi scuze rasuflate ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus