Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Parcarea de la Teatru va avea sistem de bariere

Parcarea de la Teatru va avea sistem de bariere

Sibiul va avea cea de-a treia parcare în care accesul este reglementat de un sistem cu bariere, după cea din Piața Mică și Cazarma 90.

Primăria Sibiu a pus în dezbare publică proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului de acces al autovehiculelor în parcarea Piața Teatrului. Aceasta va fi dotata cu sistem de bariere si supraveghere video, iar tariful este de 2 lei pe ora. Contravaloarea acestuia se calculează automat în funcție de durata de staționare, intervalul minim taxabil fiind de o ora, indivizibil.

Potrivit proiectului, accesul auto în parcare se va face dinspre blvd. Corneliu Coposu și strada Berăriei, iar ieșirea se va face înspre strada Berăriei. Accesul auto în parcare se efectuează prin sistemul de bariere montat la intrarea în parcare, orarul de funcționare fiind de luni până duminică între orele 0-24. Durata maximă de parcare este de 24 de ore, iar după expirarea duratei maxime, conducătorul auto este obligat să părăsească parcarea.

După validarea tichetului, conducătorul auto are timp maxim 10 minute pentru a părăsi parcarea. În cazul în care se pierde sau se deterioriază tichetul cu cod de bare, conducătorul auto este obligat să achite un tichet contravențional în suma de 20 de lei.

Piața Teatrului a fost închisă recent pentru lucrări de reparații. S-a refăcut stratul de asfalt pe carosabil și trotuarele și au fost înlocuite bordurile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Ion

Acum 5 ani

Dacă iesirea se va face doar pe strada Berariei va fi jale de iesit in strada Coposu.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Denisa Petreuș

Acum 5 ani

Doamne, cât de evoluați suntem la Sibiu!! Suntem si vom fi de departe cel mai dezvoltat oraș din România! Sa fim recunoscători ca ne-am născut sibieni!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Marcela Pușcașiu

Acum 5 ani

Clujenii si orădenii nu au văzut în toată viața lor asa ceva! Sibiul e Zeul orașelor!
Raspunde

Cetatean

Acum 5 ani

Cred ca trebuia un tarif mai mic decat pe strazile adiacente, care sunt considerate zona A, oamenii fiind incurajati astfel sa foloseasca aceste parcari. Vom avea tot aceeasi aglomeratie pe strazile centrale, deoarece nu se incurajaza folosirea acelor parcari.
Raspunde

McD

Acum 5 ani

...uau ce realizare...si eu care credeam ca vom avea mai multe etaje construite la parcare...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus