X
strada victoriei autobuz electric

Pe parcursul lunii noiembrie se vor efectua lucrări de reparații pe bulevardul Victoriei și pe strada Avrig (CP)

Pe bulevardul Victoriei se vor executa în această săptămână lucrări de refacere a covorului asfaltic pe carosabil. Acestea se vor executa pe un singur sens de mers, pe partea cu Spitalul Militar, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Transilvaniei și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Avrig. Lucrările sunt programate să se desfășoare până la 1 decembrie, fără închiderea traficului, dar cu instituirea unor devieri temporare de pe banda pe care se lucrează.

În perioada 5 – 15 noiembrie se vor efectua lucrări de refacere a covorului asfaltic pe carosabil și pe strada Avrig. Acestea se vor executa de la sensul giratoriu cu strada Calea Poplăcii până la intersecția cu strada Octavian Goga, inclusiv sensul giratoriu cu bulevardul Victoriei.

O parte a lucrărilor vor fi executate alternativ pe cele două sensuri de circulație fără închiderea traficului, dar cu instituirea de restricții și devieri temporare de pe banda sau sensul pe care se lucrează. Lucrările de așternere a stratului asfaltic vor impune închiderea circulației și devierea pe străzile adiacente, respectiv Luarea Bastiliei, I.C.Drăgușanu pentru ieșirea în bulevardul Victoriei și pe strada Cristian.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Crestin tolerant

  Dar trotuarul plin de gropi cand o sa fie asfaltat. In dreptul statiei de taxi trotuarul este PARF. Iar langa strada Gheorghe Soima au ramas gropi de la arbori (sa planteze arbori)

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mircea

  Strada Charles Darwin este praf si pulbere de ani de zile, nici macar nu o carpacesc si ei pierd timpul si bani evident, cu strazi practicabile….

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   2cents

   Pai cred ca acolo Primaria asteapta sa vada o dovada a evolutiei, asfaltul ar putea sa evolueze si sa umple singur gropile daca asteptam cateva milioane de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Anunțuri publice
 • Contact