X
45555779_10218021636109386_4351153199172812800_n

Final Destination: Lemnele dintr-un TIR răsturnat au ajuns pe o mașină | VIDEO

Șoferul unui ansamblu TIR încărcat cu lemne a pierdut controlul direcției, la ieșirea din Târnava spre Sibiu, și s-a răsturnat pe carosabil. În urma incidentului, lemnele au ajuns pe un autoturism condus din sens opus iar o altă mașină a ajuns în șanț.

Mai multe persoane au fost rănite în urma accidentului în care au fost implicate două autoturisme și un ansamblu TIR care transporta lemne.

„Pe un sector de drum în curbă la dreapta, posibil pe fondul vitezei neadaptate, șoferul unui ansamblu tir încărcat cu material lemnos pierde controlul direcției și se răstoarnă pe carosabil. Mai multe lemne au căzut peste un autoturism condus regulamentar din sens opus, iar șoferul unui autoturism condus în spatele tirului, pentru a evita impactul cu acesta, a tras de volan dreapta și s-a oprit în șanț”, a anunțat Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

La fața locului au intervenit un echipaj Smurd Mediaș și un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu, a declarat cpt. Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. În urma accidentului au fost patru persoane.

O femeie cu escoriații și dureri în piept și un bărbat cu dureri lombare au fost preluați de Smurd, potrivit ISU Sibiu. Alte două persoane, un bărbat de 58 ani, cu traumatism la coloana cervicala și lombara și o femeie de 31 de ani cu escoriații și traumatism la mâini, au plecat cu o ambulanță SAJ. Sunt transportați la Spital Mediaș.

Traficul este blocat total.

 

Foto/video: facebook/ INFO TRAFIC jud. SIBIU

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact