X
medium-img-0978-8c8d

Aproape 1400 de locuri de muncă vacante în Sibiu. Expertarom face angajări masive

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu anunță un număr forte mare de joburi vacante în județul nostru.

Conform AJOFM, în această săptămână sunt disponibile 1.386 locuri de muncă vacante oferite de 85 angajatori.

Unul dintre cei mai mari angajatori în acest moment este compania Expertarom Food Ingredients, care are nevoie de la operatori, fochist și femeie de serviciu până la lucrători comerciali și instalatori.

”Din totalul locurilor de muncă oferite 101 de  posturi se adresează persoanelor cu studii superioare şi anume: analist calitate, asistent manager,administrator reţea de calculatoare, consilier inginer construcţii, fizician, logistician gestiune flux,  inginer mecanic, inginer producţie, şef proiect, specialist în domeniul calităţii, etc., în timp ce 1.285 de posturi sunt pentru persoanele cu studii primare, gimnaziale, profesionale, liceale, post-liceale sau fără studii”, spune conducerea AJOFM Sibiu, într-un comunicat de presă.

medium-culinarte-mall-tx5p

Locurile de muncă vacante înregistrate în evidenţa A.J.O.F.M Sibiu pot fi vizualizate pe site-ul www.sibiu.anofm.ro. De asemenea, un număr mare de locuri de muncă poate fi găsit și pe portalul Magnetcv.ro.

Spre exemplu, pe Magnetcv.ro puteți aplica pentru postul de femeie de servici, manipulant marfă, agent pază, fochist, lucrător comercial, lucrător finisor construcții, instalator și operator etichetare.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact