X
exercitiu aeroport (6)

FOTO VIDEO | Exercițiu ISU la Aeroportul Internațional Sibiu

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au pus astăzi în aplicare un exercițiu la Aeroportul Internațional Sibiu, pentru a testa capacitatea de reacție a instituțiilor abilitate, într-o situație de criză.

Peste 80 de persoane au fost implicate în exercițiul de astăzi, dintre care 50 au fost pompieri ISU Sibiu. Aceștia din urmă au folosit 16 autospeciale de intervenție, cu care au încercat să stingă incendiul controlat izbucnit la o aeronavă, pe timpul aterizării pe pista aeroportului sibian.

„În urma încheierii și evaluării exerciţiului s-a concluzionat faptul că s-au atins obiectivele de pregătire și antrenare, în vederea gestionării unei intervenții la obiectivul menționat și cooperare între structurile implicate, necesare în eventualitatea producerii unei situaţii reale”, a anunțat, la finalul exercițiului, cpt. Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

În cadrul simulării nu au fost întâmpinate probleme.

exercitiu aeroport (9) exercitiu aeroport (8) exercitiu aeroport (7) exercitiu aeroport (5) exercitiu aeroport (3) exercitiu aeroport (4) exercitiu aeroport (1)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact