X
incendiu spital (1)

Spitalul Județean, sancționat cu avertisment de ISU, în urma incendiului de acum câteva zile

În urma incendiului din 3 noiembrie de la subsolul secției de Urologie, pompierii ISU Sibiu au efectuat un control în urma căruia s-au constatat câteva probleme care ar fi cauzat izbucnirea focului. Conducerea Spitalului Județean va lua măsuri pentru a evita apariția unor alte situații de acest gen.

Cercetările efectuate de Spitalul Județean alături de reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au relevat faptul că incendiul de acum câteva zile ar fi fost cauzat de exploatarea unei instalații electrice cu defecțiuni și improvizații, respectiv un prelungitor conectat la priză. S-a constat totodată că a fost vorba de mai mult fum decât flacără, au ars mocnit componente de plastic ale unor scule electrice (bormașină, flex).

Urmare a controlului efectuat de către ISU Sibiu, spitalul a fost sancționat cu avertisment, a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

Pentru a preîntâmpina situații de acest gen, SCJU Sibiu va lua o serie de măsuri:

– realizarea de instructaje colective și readucerea la cunoștința angajaților a deciziilor privind prevenirea  incendiilor și măsurile specifice pentru sezonul rece;

– afișarea de afișe risc incendiu în cadrul instituției;

-verificarea respectării de către personalul spitalului a normelor de prevenire și stingere incendii.

Incendiu în subsolul secției de Urologie de la Spital. Al doilea incident într-o săptămână

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact