X
tursib autobuze (28)

Tursib introduce achiziția biletelor cu telefonul mobil

După ce a prezentat public, în Piața Mare, noile autobuze moderne, compania de transport în comun anunță și plata biletelor cu telefonul mobil.

Noua facilitate va deveni opțională începând cu data de 12 noiembrie, biletele putând fi cumpărate la urcarea în autobuz prin utilizarea aplicaţiei 24pay.

”Pentru a beneficia de această aplicaţie trebuie să aveţi un telefon mobil smatphone, să descărcaţi gratuit Aplicaţia 24 pay, din Google Play sau App Store fiind necesar să adăugaţi inițial un card bancar Visa/Mastercard. Pentru a achiziționa un titlu de călătorie, este necesar să accesaţi secțiunea “Transport Public” din aplicație și să scanaţi codul QR afișat în autobuz. Dacă telefonul dumneavoastră este echipat cu tehnologie NFC, îl puteţi apropia de eticheta cu simbolul NFC”, explică reprezentanții companiei sibiene.

După confirmarea tranzacției, titlul de călătorie achiziționat va fi disponibil în secțiunea Portofel, unde va fi accesat în caz de control și prezentat reprezentantului operatorului de transport.

”Refuzul de a prezenta controlorului codul de legitimare se consideră contravenție și se sancționează conform reglementărilor în vigoare!”, mai spun reprezentanții Tursib.

Biletul cumpărat cu telefonul costă 2 lei.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact