X
carmen-iohannis-prima-zi-de-scoala-21-copy

Prima doamnă, Carmen Iohannis, citată la Parchetul General, în dosarul caselor de la Sibiu

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, trebuie să se prezinte săptămâna viitoare la Parchetul General, fiind citată ca martor în dosarul referitor la casele din Sibiu ale familiei prezidențiale, arată Mediafax.

Dosarul a fost deschis de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) ca urmare a unei plângeri depuse Lumea Justiţiei împotriva notarului din Sibiu, Radu Gabriel Bucşă, şi a soţilor Carmen şi Klaus Iohannis. Sesizarea a fost depusă în legătură cu manoperele prin care cuplul prezidenţial a intrat, începând cu 1999, în posesia a două imobile în centrul Sibiului. Imobilele aparţineau statului român şi erau administrate de Primăria Sibiului, care a fost condusă în perioada iulie 2000 – noiembrie 2014 de Klaus Iohannis.

În sesizare se arată că, de pe urma exploatării unui imobil, soţii Iohannis au obţinut 320.000 euro, până când instanţele braşovene le-au anulat atât actul de vânzare-cumpărare declarându-i cumpărători care nu pot invocă buna-credinţă, precum şi actele de moştenire care au stat la baza preluării imobilului din patrimoniul statului.

Sursa: mediafax.ro

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

11 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  lol

  “Lumea justitiei” este o extindere a latrinei 3 deci s-ar putea numi ” lumea justitiei facuta de un fost puscarias- varanul”, stiut fiind ca acesta a efectuat deja ceva puscarie….Ar mai trebui si o ” lume a sanatatii” coordonata si finantata de un microb!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Edy W.

  Sibiul este oras romanesc si apartine romanilor, nu strainilor asupritori care ne-au asuprit neamul si au daramat sute de biserici ortodoxe prin generalul Bukov! Sa redam Transilvania inapoi romanilor, popor ales si vrednic! Strainii sa mearga la ei, ca aici noi suntem la guvernare!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zoldi Tibor

  Am o rugaminte:noi toti care sustinem justitia independenta,si comunitatea”Va vedem” haideti sa mergem in fata casei presedintelui si sa o sustinem pe d-na Carmen! Acesti doi “ingeri” pardon oameni ,sunt nevinovati! Cu toate ca au 17 dosare au fost si sunt nevinovati!!! Scuzati,am scris un pamflet!!! In concluzie: JOHANNIS ESTI UN PENAL ORDINAR!!! Ne minti in fata “PENALULE”!!!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact