Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Primăria Sibiu angajează consilier gradul profesional superior

Primăria Sibiu angajează consilier gradul profesional superior

Primăria Municipiului Sibiu cu sediul în Sibiu, Str. S. Brukenthal, nr.2, anunţă concurs de ocupare a următoarei funcţii publice vacante:

Consilier gradul profesional superior la Serviciul Informatică – Compartiment administrare infrastructură informatică din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Sibiu.

Condiții:

Studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul Inginerie electrică, electronică și telecomunicații - specializarea Inginerie electronică, telecomunicații și tehnologii informaționale sau în domeniul Ingineria sistemelor, calculatoare și tehnologia informatiei

Vechime  în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minim 7 ani,

Cunoștințe medii în: administrare rețele, servere, echipamente de rețea,  administrare Sisteme (Windows Server, Linux), Securitate sisteme informatice,  soluții antivirus, soluții securitate informatică

Cunoștințe avansate de operare pe calculator pachet MSOffice

Perfecționări/specializări în cel puțin unul din domeniile:  telecomunicații sau administrare rețele, sau administrare servere, sau securitate cibernetică, sau securitate informațională, sau securitate sisteme informatice, sau administrare soluții de securitate cibernetică, sau CISCO, dovedite cu documente care să ateste aceste specializări.

Data de susținere a concursului: 10.12.2018, ora 10.00, la Primăria Municipiului Sibiu, str. Samuel Brukenthal nr. 2, Interviul va avea loc în data de 13.12.2018, ora 11.00, la sediul Primăriei Municipiului Sibiu.

Dosarele de inscriere la concurs se depun în perioada 09 - 28.11.2018, la sediul Primariei Municipiului Sibiu, str. S. Brukenthal nr. 2., camera 114, astfel: luni – joi: 8.30 -15.30; vineri: 8.30 -12.30.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Serv.Managementul și Integritatea resurselor umane, telefon nr. 0269/208800 interior 503.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

ion

Acum 5 ani

oare cati din primarie sunt compatibili cu adevarat, pt functiile care le ocupa ?nu credeti ca ar fi necesara a evaluare a propriilor voastre valori ?nu mi va imaginez lucrand la privat .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus