X
piata taraneasca transilvania2

Se redeschide Piața Volantă Transilvania. Producătorii sărbătoresc Ziua Recoltei

După două ediții în care a fost închisă, Piața volantă Transilvania își reia activitatea sâmbăta aceasta. Producătorii vor fi însoțiți și de un grup de elevi de la cele două școli gimnaziale din Rășinari. 

Piața Transilvania își reia activitatea sâmbătă, 10 noiembrie, între orele 8-14. Producătorii vor sărbători Ziua Recoltei, îmbrăcați în ii, și vor avea spre vânzare cele mai alese produse și preparate realizate în propria gospodărie.

Sibienii care vor veni la cumpărături vor fi întâmpinați între orele 10-12 de un grup de elevi de la cele două școli gimnaziale din comuna Rășinari. Aceștia vor promova produsele agroalimentare locale, aducând cu ei bunătăți din cămara și pivnițele părinților și ale bunicilor, precum borcane cu zacuscă, cu gem sau cu murături.  Piața va fi animată și de tineri interpreți de muzică populară.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    ...

    Mai bine ar reveni la formula de la inceput, cu tarabele in fata salii si parcarea parcare, nu struto-camila de acum. Nu mi se pare ca arata mai bine cu masini bulucite in fata salii, care mai si strica pavajul. In plus accesul masinilor spre zona aia este incredibil de prost plasat. Nu cred ca se putea mai rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact