X
fum incenciu fabrica armament cugir

Explozie și incendiu puternic la fabrica de armament din Cugir. Intervin și pompierii sibieni

O explozie în urma căreia a izbucnit un incendiu puternic cu degajare mare de fum ar fi avut loc la fabrica de armament din Cugir, societate de stat care produce armament şi muniţie. O persoană a fost găsită decedată, anunță Adevărul. Pompierii sibieni au fost solicitați să intervină. 

Actualizare. În acest moment, echipajul CBRN al ISU Sibiu, respectiv un ofițer și 3 subofițeri, sunt prezenți la locul intervenției, monitorizând permanent substanțele care se degajă ca urmare a arderilor, în vederea protecției personalului aflat în intervenție, anunță ISU Sibiu.

Știre inițială. De la Sibiu a plecat un echipaj CBRN (intervenție chimică biologică, radiologică și nucleară), pentru a interveni în sprijinul ISU Alba, în localitatea Cugir, la fabrica de armament, anunță cpt. Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Explozia s-ar fi produs într-un tunel subteran de testare a muniţiei, fiind urmată de un incendiu. Pe schimb lucrau 12 bărbaţi şi 7 femei. Toţi angajaţii au reuşit să iasă din clădire, cu excepţia unei femei care a fost găsită moartă în urmă cu puțin timp. Societatea unde a avut loc explozia este o filială a Companiei Naţionale ROMARM, producătoare de muniţie şi armament, la care lucrează circa 1.000 de persoane.

Video: youtube/Ziarul Apulum

Sursa: adevărul.ro

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact