X
gabriela-firea

Firea: Dragnea a ordonat intervenția violentă la protestul din 10 august

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că președintele PSD împreună cu membri de partid foarte apropiați au pus la cale atacul violent al jandarmilor împotriva protestarilor la mitingul din 10 august. Afirmația a făcut-o în cadrul unei emisiuni a postului de Televiziune România TV.  „Momentul 10 august a fost foarte bine pus la cale de echipa domniei sale și am informațiile astea din anturajul domniei sale. Eu trebuia să decontez evenimentele politic, iar doamna prefect, juridic. Dar uite că nu a fost așa. Vrea să transforme capitala României, municipiul București și să ajungem precum Beirut”, a declarat Firea, citat de Digi24.

Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat (PSD) Constanţa, Felix Stroe, consideră că primarul Capitalei, Gabriela Firea, „s-a dedat la atacuri de o violenţă extremă şi s-a lansat într-o serie de afirmaţii lipsite de logică şi dovezi, aducând prejudicii grave de imagine partidului”. Stroe spune că probabil prin astfel de afirmaţii Firea doreşte să creeze o ruptură şi excluderea sa din partid. El a precizat că Gabriela Firea face afirmaţii puerile, lipsite de orice fundament, acestea fiind ale unei persoane însetate de răzbunare.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  toma

  De ce aceste precizari? Se indoia cineva ca maretul far a dat ordinul ca sa fie gazati oameni cu copii la protest? Poate ca tot ai lor sunt cei ce nu cred asta asa cum unii nu credeau ca nea ceasca e cel ce a dat ordin sa se ia curentul in epoca de aur, cica el nu ar fi stiut…

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  kokos

  Si , dupa declaratia asta inca nu a fost citata de procurori pentru declaratii?Se confirma ca procurorii nu sunt interesati de aflarea vinovatilor , ori le e frica ori au fost cumparati!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact