Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

FOTO- McDonald’s pregătește deschiderea primului restaurant din centru și face angajări

FOTO- McDonald’s pregătește deschiderea primului restaurant din centru și face angajări

Societatea care operează lanțul de restaurante McDonald’s în România a început amenajarea spațiului pentru inaugurarea primei unități din centrul istoric al Sibiului.

Premier Restaurants România, filiala locală a companiei malteze care operează restaurantele McDonald’s din România, a început amenajările pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 24, în locul fostului restaurant ”La plăcinte”, în vederea deschiderii primei unități McDonald’s din centrul Sibiului, a doua din oraș și a treia din zonă.

WhatsApp Image 2018-11-12 at 11.56.33

Conform panoului informativ de pe șantier, acesta prevede ”Reamenajare restaurant, recompartimentări interioare fără modificarea structurii de rezistență, reparații și zugrăvit fațadă. Reamenajare intrare fără modificări structurale ale fațadei”, iar beneficiar este Premier Restaurants România.

Turnul Sfatului anunța încă din această vară că reprezentanții McDonald’s au semnat un contract pe o perioadă de cinci ani, cu posibilitatea prelungirii acestui termen, pentru spațiul de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

WhatsApp Image 2018-11-12 at 11.56.33 (3)

Conform unui cunoscut portal de angajări, compania caută în prezent să angajeze la Sibiu pentru următoarele posturi: Barista McCafé, Hostess, Guest Experience Leader, Manager Trainee și Crew. În baza anunțurilor de angajare rezultă că în centrul Sibiului compania va deschide o unitate de tip cafenea McCafé. De altfel, Daniel Boaje, director general Premier Restaurants România, anunța încă din primăvara acestui an că până la finalul lui 2018 şapte noi restaurante McDonald’s vor fi deschise în România, dintre care patru vor fi cu Drive-Thru, şi încă cinci cafenele McCafé.

”Cu cât deschidem mai multe restaurante şi cafenele McCafé, cu atât vom oferi mai multe locuri de muncă. Anul acesta avem planuri mari de expansiune, deci ne pregătim şi pentru o nouă campanie de recrutare. Nu ne oprim niciodată din a căuta colegii potriviţi care să se alăture echipei noastre”, spunea Daniel Boaje în primăvară.
Anul trecut compania a investit 10 milioane de euro în proiectele desfăşurate în România, iar anul acesta preconizează o creştere a sumei destinată investiţiilor.

În prezent, reţeaua McDonald’s din România cuprinde 71 de restaurante în 21 de oraşe şi 4.500 de angajaţi. Pe lângă piaţa din România, Premier Capital deţine franciza McDonald’s pentru Malta, Grecia şi cele trei ţări baltice.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bebe Ocneriu

Acum 5 ani

Doamne, nu poti decat sa ramai cu gura cascata cate mari corporatii si branduri de renume aleg sa isi uneasca destinele cu orasul nostru, aducand bunastare si plus valoare! Sibiul este un reper european de dezvoltare durabila, centru financiar si cultura!
Raspunde

A

Acum 5 ani

Inca nu, dar poate sa devina un oras cu o influenta semnificativa in sud-estul Europei. Trebuie doar lucrat putin la prioritatile orasului si in 20 de ani e perfect.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bischin

Acum 5 ani

Iar se holbeaza la noi cu ciuda brasovenii si clujenii ca la ei asa ceva se face doar peste 100 de ani!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Patricia Encescu

Acum 5 ani

In an centenar, ar trebui sa promovam si sa respectam valorile locale: ciorba de la cele 2 multinationale locale si branza din putinica!
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

da un local tipic romanesc,cu produse NUMAI romanesti nu are de gind nimeni sa drschida pe balcescu?
Raspunde

Adevarul doare

Acum 5 ani

Cu cat mai multe mc donald-uri cu atat mai multi oameni si copii.bolnavi. pofta buna
Raspunde

AGNES

Acum 5 ani

...o mamaligarie ar fi ceva tipic romanesc - cu produse de la stana si de la moara cu noroc ! :)
Raspunde

Nicoleta

Acum 5 ani

Mc Donald`s ... munca multa - bani pitini ! american fast food !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus