Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Accident grav pe drumul spre Agnita, cauzat de un șofer de 66 de ani atent la telefon

Accident grav pe drumul spre Agnita, cauzat de un șofer de 66 de ani atent la telefon

Un șofer în vârstă de 66 de ani a provocat marți un accident grav pe drumul Sibiu-Agnita din cauză că era atent la telefonul mobil.

Conform polițiștilor ajunși la fața locului, accidentul a avut loc pe DJ 106, la ieșirea din Cornățel spre Agnita, pe fondul neatenției în conducere generate de folosirea telefonului mobil.

”Un șofer în vârstă de 66 de ani, domiciliat în Marpod, în timp ce conduce spre Agnita, pierde controlul direcției de deplasare și intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar în fața sa, după care lovește un cap de pod și se răstoarnă în partea stângă a drumului”, au transmis polițiștii.
Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au anunțat că la fața locului au fost trimise două echipaje SMURD.

Șoferul Și pasagera din autovehiculul vinovat sunt răniți și vor fi transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale și investigații suplimentare.

În zona se circulă alternativ.

WhatsApp Image 2018-11-13 at 11.29.18 WhatsApp Image 2018-11-13 at 11.29.16 WhatsApp Image 2018-11-13 at 11.29.21

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus