X
Learn-German

Cât de mare e criza pe piața muncii? Ofertă de relocare la București pentru sibieni

Cunoscut pe piața muncii ca unul dintre principalele centre naționale pentru vorbitorii de limbă germană, Sibiul atrage în ultima vreme oferte tot mai tentante.

Până de curând companiile ofereau vorbitorilor de germană, pe lângă salariu, beneficii precum: prime de sărbători, asigurare medicală, primă de vacanță sau pachete pentru sport și relaxare. În ultima vreme, datorită concurenței tot mai crescută pe piața muncii, ofertele se îndreaptă inclusiv pentru posibilitatea relocării sibienilor interesați.

Cererea mare pentru vorbitori de germană a putut fi observată și la Târgul de Cariere de la Sibiu, din urmă cu câteva luni.

”Cei mai mult sunt căutați vorbitorii de germană. Este și acesta un specific al Sibiului, fără să mai amintesc de franceză și engleză, care au devenit ceva comun. Deci și în acest sector este o concurență mare. Companiile vin aici, sunt conștiente de această concurență, tocmai de aceea este foarte important brandingul. Ei știu asta pentru că piața nu este a angajatorilor”, explica în urmă cu câteva luni, Ioana Oros, organizator al Târgului de Cariere.

Spre exemplu, compania CRONOS ARES PARTNERS are sediul în București și dezvoltă în prezent un parteneriat cu renumitul brand 24Option.com, activitatea principală fiind piața bursieră de capital. Recent, CRONOS ARES PARTNERS și-a prezentat oferta și pe piața muncii din Sibiu.

”Căutam vorbitori de limba GERMANĂ dispuși pentru relocare în București. Dacă ești o persoană motivată, dinamică, proactivă și privești proiectele ca pe o provocare și oportunitate de dezvoltare, ești candidatul ideal! Salariul atractiv și motivant, mediul de lucru plăcut și locația excelentă!”, arată reprezentanții companiei în anunțul de angajare.

Mai multe detalii legate de condițiile relocării, beneficiile oferite și detalii de contact găsiți pe magnetcv.ro.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Lostriţa du pă Cibin

    In Sibiu si corsicanii care striga Fer veeeeeechiiiii sunt vorbitori cvasinativi de germana! Germana musteste in Sibiu! Clipocitul ciorbei de burta trasa din butoi este in germana!

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact