X
43950486_333253340585705_7245303554234122240_n

ADN își face organizație în Sibiu

Europarlamentarul Cătălin Ivan se va afla mâine în Sibiu pentru a se întâlni cu grupul de acțiune local care vrea să construiască o organizație județeană a Alternativei pentru Demnitate Naţională (ADN). ”Suntem un grup constituit, vrem să vedem cum putem ajuta pentru a crea aici o organizație ADN. Cătălin Ivan va avea o serie de întâlniri în Sibiu și Alba, vom putea vorbi mai multe despre ADN Sibiu după aceste întâlniri”, a declarat pentru Turnul Sfatului Alex Șimon, fost membru USR Sibiu.

Cătălin Ivan, liderul național al ADN, a ajuns în Parlamentul European pe listele PSD, însă a fost demis din partid în urma unui conflict cu Victor Ponta, iar apoi cu Liviu Dragnea. A părăsit grupul socialist din Parlamentul European, după ce acesta a refuzat să excludă PSD din rândurile sale

Cătălin Ivan preciza într-un interviu acordat RFI că partidul ADN se adresează în special alegătorilor dezamăgiţi de formaţiunile tradiţionale: „În primul rând, eu sper să readucem speranţa în rândul celor care nu votează în acest moment cu nici un partid politic, pentru că nu văd pe nimeni în care să-şi pună încrederea şi să-i gireze cu votul lor. În al doilea rând, sunt cei care au votat întotdeauna împotriva altora. Sperăm să îi convingem să voteze, poate pentru prima dată de la Revoluţie, să voteze pentru ceva”.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Valjan si Aly baba

  Aici ADN are prindere ptr ca sant multi de genul Ivan ..un tradator de neam si un sluga .. In loc sa i
  dai un picior in cur si sa l huiduit voi il aplaudati toti slabi au prindere in sibiu

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alexandru Șimon

  Stimate Valjan si Ali Baba, nu stiu care ești, dar, din moment ce te ascunzi în spatele unor pseudonime de gen “Valjan și Ali Baba”, nu știu cât drept ai tu să critici un om pe care nu-l cunoști, nu știu cât drept ai să cataloghezi un om ca fiind “slab, trădător de neam și slugă” fără să fi discutat măcar odată cu el, și fără să ai dovezi palpabile la afirmațiile tale!?
  Arată-le oamenilor că tu ești opusul, arată-le oamenilor că ai făcut ceva pentru acest neam, că nu ești un postac și o slugă în serviciul cuiva, ai curajul și ieși cu numele tău și cu dovezi, iar în acel moment, am să-mi ridic pălăria în fața ta!! Dar până atunci, te rog, Nu jigni, Nu arunca cu noroi și Nu fi ridicol!!!
  În ceea ce privește ” piciorul în cur”, chiar dacă este o metaforă, îți recomand să ți acel picior acasă, deoarece s-ar putea să ajungi cu el în ghips (acesta este tot o metaforă)!
  Cu deosebită considerație,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact