X
iluminat Targ Craciun Sibiu (8)

Se deschide Târgul de Crăciun din Sibiu (CP)

Târgul de Crăciun din Sibiu se deschide vineri, 16 noiembrie, la ora 19, anunțând apropierea sărbătorilor de iarnă. Primăria Sibiu finanțează programul cultural al Târgului, printre care și concertul de deschidere susținut de Paula Seling și Radu Nechifor.

Târgul de Crăciun Sibiu s-a extins de la an la an, adăugându-se noi atracții. În această ediție s-a adăugat un patinoar care va rămâne deschis pe întreaga perioadă a Târgului. De asemenea, anul acesta tradiționalul brad de Crăciun a fost înlocuit cu un unul reinterpretat care nu are pretenția să fie o replică a bradului natural, nici ca aspect, nici ca dimensiune. Este vorba de un nou concept, mai simplu și minimalist care să păstreze simbolul Crăciunului, dar într-un mod figurat, mai prietenos cu natura.

Sibienii au fost mereu deschiși la nou și diferit. Sperăm că vor îmbrățișa și această abordare a bradului de Crăciun, ca parte dintr-un întreg mult mai amplu de elemente și amenajări care aduc atmosfera de Crăciun în Piața Mare a Sibiului.

Ca în fiecare an, atmosfera unică, de sărbătoare a Sibiului va fi dată chiar de sibienii și oaspeții care vor vizita orașul la sfârșitul acestui an.

Primăria Sibiu vă invită să participați la deschiderea Târgului de Crăciun 2018!

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

15 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alin

  Nu o sa imbratiseze prea multa lume aceasta abordare a bradului. Sibienii sunt deschisi la nou si diferit dar nu la URAT.Acest brad nu este deloc potrivit pentru acest targ…

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  democratia

  Da… Si cat va costa osul cu ciolan? !00 de lei kg? Dar un baton de asa-zisa ciocolata de casa facuta cu margarina? * lei? Un tanenbaum sub orice critica si preturi mari… si paula selling… de mult n-am mai auzit de ea…

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  fodor-scandia

  Ce explicatii pompoase!!!Ne crede de-a dreptul prosti, aceasta eroare din primarie cu numele de fodor.De cand a preluat puterea in mainilie-i butucanoase, nu a facut altceva decat sa reinterpreteze totul intr-o maniera minimalista.In loc sa-si recunoasca greseala, are timp sa filozofeze pe tema bradului.Iti face sila numai cand o privesti.MINIMALISTA!!!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gheorghe

  :) minimalist…..reinterpretat…. si pe Mos cum il reinterpretati? sunt convins ca si copii vor fi nerabdatori sa vada un brad minimalist si reinterpretat :))) in aceeasi traditie minimalista, la anul, doar sa desenati un brad pe o foaie de hartie. mai bine pe o folie din plastic ca am auzit ca e mai prietenos cu mediul. plasticul 😉 si o nedumerire, de ce in poza de promovare a targului apare bradul de anul trecut si nu aceasta…. ? nu ar fi trebuit sa va mandriti cu minimalistul?

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Micu Marius

  Eu duc dorul unui orasel al copiilor si nu unui targ. Copiii trebuie sa se distreze nu sa se plimbe printre comercianti.
  Sunt curios sa vad cate carusele, masinute si alte asemenea echipamente vor fi amplasate. Din foto nu se prea vede nimic…
  Acest targ a devenit unul strict de business si atat!
  Pacat…

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ia mergeti acum catre centru , jale !!!

  Rusine celor ca ne-au condus ca nu au fost instare sa face 1-2 parcari etajate in centru sa putem si noi circula in oras.

  Nici pe trotuar nu mai ai loc de masini.

  Unde e politia comunitara sa dea amenzi, sa ridice?!!!

  La targ probabil.

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dan

  Buna sa va fie inima dragi sibieni si un Craciun fericit. Va scrie un bucurestean care a fugit de targul comercial al lu’ coana Firea, “prompteritza” capitalei si a dat peste targul primmaritzei Fodor. Se pare ca la targul de Craciun poti veni oricand, dar nu de … Craciun. O mare dezamagire, trei sferturi din casute inchise iar scena pentru spectacole a fost demontata. Despre brad nu mai zic nimic, ca sa n’arunc cu…cetina pe foc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Anunțuri publice
 • Contact