Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Un polițist la volan nu a păstrat distanța regulamentară, pe Calea Dumbrăvii. O femeie a ajuns la spital

Un polițist la volan nu a păstrat distanța regulamentară, pe Calea Dumbrăvii. O femeie a ajuns la spital

Șoferul unei autospeciale a Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu a intrat în coliziune cu o autoutilitară, pe care a proiectat-o într-un autoturism condus regulamentar. În urma accidentului, o femeie de 62 de ani a fost transportată la spital. 

Accidentul s-a petrecut pe Calea Dumbrăvii, în zona Dioda. Șoferul autospectialei IPJ, polițist în cadrul SAS, nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de o autoutilitară cu care a intrat în coliziune, proiectând-o într-un turism condus regulamentar în față, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

În urma evenimentului, una dintre cele două persoane transportate în autospecială, o femeie de 62 de ani, a fost rănită ușor și transportată la spital.

Traficul se desfășoară alternativ.

Foto: facebook/ INFO TRAFIC jud. SIBIU

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Anonymus

Acum 5 ani

probabil ca vorbea la telefon asa cum multi politisti fac in timp ce conduc... pe ei cine ii amendeaza?...
Raspunde

Ion

Acum 5 ani

Probabil ca si politistii au facebook :-) . Folosirea telefonului nu se amendeaza in RO , de aceea toti soferii il folosesc in timp ce conduc . Probabil acesta este motivul pentru care nu mai semnalizeaza nimeni schimbarea directiei de mers ...
Raspunde

un sibian

Acum 5 ani

SIGUR vorbea la telefon...EL e politist...e peste lege!!!
Raspunde

Calin

Acum 5 ani

Sursa foto e gresita...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus