X
girofar

Un tânăr de 20 de ani, fără permis, a făcut ravagii pe străzile Sibiului

Un tânăr de 20 de ani din satul Nou, fără permis de conducere, a lovit mai multe mașini parcate prin Sibiu, după care a fugit acasă. Abia a doua zi, seara târziu, s-a dus la poliție șă-și mărturisească faptele.

Evenimentul a avut loc în seara zilei de 14 noiembrie. Conform Poliției, un tânăr a condus un autoturism și a provocat două evenimente rutiere soldate cu pagube materiale, în ambele cazuri continuându-și deplasarea către casă.

”Prima tamponare s-a produs în jurul orei 22,50, la intersecția străzii Rahova cu Bulevardul Mihai Viteazu, unde a acroșat un autoturism condus regulamentar, șoferul continuându-și deplasarea pe strada Oașa, unde, în jurul orei 23,00,  a intrat în coliziune cu o altă mașină, de asemenea condusă regulamentar, fără a se opri nici de această dată în vederea soluționării pe loc a evenimentului. Din fericire, tamponările s-au soldat doar cu pagube materiale”, explică reprezentanții IPJ Sibiu.

Abia ieri seară, 15 noiembrie, în jurul orei 22,00, tânărul în cauză s-a prezentat la sediul Biroului Rutier Sibiu, recunoscând faptul că a provocat cele două evenimente rutiere și a părăsit locul producerii lor.

”În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză s-a deschis dosar penal ”in rem” privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, conform art. 335 alin. 1 din Codul Penal, faptă pedepsită cu închisoarea de la unu la 5 ani”, mai spun polițiștii.

De la începutul anului până în prezent, în județul Sibiu au fost depistate 364 de persoane care conduceau fără a deține permis de conducere. 18 șoferi dintre cei depistați conducând fără permis au provocat tot atâtea  accidente rutiere soldate cu decesul unei persoane, rănirea gravă a 8 persoane și ușoară a altor 10.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact