X
charlie

VIDEO | Singurul sibian de la Vocea României a părăsit competiția

Charlie Fălămaș a fost eliminat în această seară din competiția Vocea României. Antrenorul Smiley a ales să renunțe la tânărul artist sibian, după dueluri. 

Claudiu Fălămaș, sibianul care a reușit să treacă de audițiile pe nevăzute ale competiției muzicale de pe Pro TV, a părăsit în această seară concursul. Alături de un alt concurent din echipa lui Smiley, Charlie, cum îi spun prietenii, a cântat o versiune raggae a melodiei „Set fire to the rain” a lui Adele.

După ce a fost eliminat din echipa lui Smiley, tânărul sibian a apelat la ceilalți antrenori pentru a rămâne în competiție. Din păcate, Irina, Andra și Tudor au ales să nu apese butonul cu care ar fi putut să îl salveze.

„Sunt trist un pic pentru că nu am mers mai departe. Poate că sunt mai bun decât Andrei, dar dacă asta a simțit Smiley, asta a simțit”, a spus Charlie înainte să părăsească Vocea României.

Despre audiția lui Claudiu Fălămaș la Vocea României puteți citi mai multe în articolul de mai jos.

Un sibian a reușit să treacă de audițiile pe nevăzute, la Vocea României | VIDEO

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact