Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

ACTUALIZARE Bărbat atacat de câine și rănit grav. Poliția caută proprietarul

ACTUALIZARE Bărbat atacat de câine și rănit grav. Poliția caută proprietarul

ACTUALIZARE ora 18:45

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu spun că în urma incidentului câinele a fost preluat de un medic veterinar și dus la un padoc din Cristian. Animalul este cipat și urmează să se stabilească cu exactitate cine este proprietarul lui. ”Dacă bărbatul mușcat va depune plângere, cercetările vor continua”, au explicat polițiștii.

Știre inițială:

Un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost mușcat de un câine, în timp ce mergea pe bicicletă. S-a întâmplat acum aproximativ o oră, la intrarea în Șelimbăr. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, prezentând plăgi grave la nivelul ambelor brațe. 

Conform IPJ Sibiu, un echipaj al poliției s-a deplasa la fața locului, în sprijinul jandarmilor pentru a înlătura câinele. Și un echipaj al Ambulanței a fost acolo pentru a asigura primul ajutor.

„Este vorba despre un bărbat născut în 1959, caz social. Acesta mergea pe bicicletă, când a fost atacat de un câine. Un trecător a sunat la 112. Conform colegilor de la fața locului, nu părea a fi un maidanez, ci părea a avea stăpân, poate era chiar un Rottweiler. Bărbatul a fost transportat la spital, cu plăgi multiple la ambele mâini, destul de grave. E posibil să fi intrat deja în operație”, au spus reprezentanții Serviciului de Ambulanță Sibiu pentru Turnul Sfatului.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

T

Acum 5 ani

poate era chiar un Rottweiler* Nu poate, ci era chiar un rotweiller turbat lasat liber.
Raspunde

raspandache

Acum 5 ani

Eutanasiat câinele iar cel care trebuia să-l țină în lesă pușcărie de la 6 luni la 3 ani, cf. NCP. N-o fi javra de pe la reprezentanța VW, că și pe mine era să mă muște acum un an și paznicul se uita și se scărpina-n c*r? Eram pe drumul public.
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

NUI IN REGULA DELOC!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

Cl.anul politic

Acum 5 ani

Și prin centru se plimbă câini de talie mare, niciunul nu are botniță, iar unii nici lesă. De ani de zile, nimeni nu face nimic. Doar dacă va fi mușcat vreun politician se vor lua măsuri.
Raspunde

Anonymus

Acum 5 ani

militia locala nu mai da amenzi pe aceasta tema, se plimba doar si asteapta leafa si se mai leaga de cate unul care este mai slab de inger si atata...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus