X
gyros

Un nou lanț de restaurante vine la Sibiu

Perioada de creștere economică înregistrată în toată România face ca mulți investitori să se uite către Sibiu.

Reprezentanții lanțul de restaurante grecești de tip fast-food Hercule anunță că vor investi un milion de euro în extinderea la nivel național, fiind vizate în primă fază orașele Iași, Suceava și Bacău, iar apoi Arad, București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Oradea, Sibiu și Timișoara. Rețeaua se va mări cu două noi unități în acest an și cu alte nouă pe parcursul anului viitor, informează Profit.ro.

Extinderea va fi efectuată în două etape, în prima dintre fiind vizate orașele Iași, Suceava și Bacău, iar în cea de a doua, Arad, București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța. Oradea, Sibiu și Timișoara.

În toate aceste 11 orașe, reprezentanții Hercule au ca prim obiectiv găsirea partenerilor pentru încheierea unor contracte în sistem de franciză. Hercule este un lanț de restaurante fast-food care promovează conceptul de tavernă tipic grecească, cu preparate și atmosferă specifice.

Brandul are o vechime de trei ani pe piață și funcționează în sistem de franciză, investiția într-o unitate pornind de la 37.500 euro. Taxa de franciză se ridică la 7.500 euro, iar redevența este zero.

Bazele conceptului Hercule au fost puse în anul 2014, iar primul restaurant a fost inaugurat în 2015, la Vaslui, în sistem de franciză, de către omul de afaceri Alexandru Arcalianu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    1.Nu vad sa scrie undeva ca-i advertorial. Deci publicitate mascata.
    2.Franciza cu redeventa zero este cea mai periculoasa, francizorul nu are nici un interes sa te ajute, isi ia banii si pa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact