Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Rupt de beat, fără permis, a intrat în coliziune cu o autoutilitară

Rupt de beat, fără permis, a intrat în coliziune cu o autoutilitară

Un tânăr din Ocna Sibiului s-a urcat la volan rupt de beat, deși nu deținea permis de conducere. În timp ce conducea spre Topârcea a făcut și accident.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă după-masa. Bărbatul de 27 de ani din Ocna Sibiului, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 106T, pe direcția Ocna Sibiului spre Topârcea, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că tânărul nu deține permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică a rezultat o concentrație de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 854

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

un sibian

Acum 5 ani

nu ar trebui sa scrie prin ziarele online cei care n-au prea trecut pe la scoala...formularea "rupt de beat" este caracteristica celor de la TS...asa cred ei ca-i fac pe oameni sa le citeasca ziarul...sa nu uitati sa stergeti comentariul...inca o caracteristica a celor de la TS!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus