X
ROMSILVA_FOTO_LEMNE_FOC

Scutul Pădurii: Încă un sibian prins cu lemne furate, la Alțâna

Polițiștii sibieni au mai identificat o autoutilitară cu lemne furate. De această dată este vorba despre 9 metri cubi de material lemnos, pentru care bărbatul prins a luat amendă de 5000 de lei.

La data de 17 noiembrie, pe raza localității Alțâna, polițiștii au oprit pentru verificări o autoutilitară cu care un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Gura Râului, transporta material lemnos, fără a deține documentele legale de proveniență și transport, anunță IPJ Sibiu.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar cantitatea de 9 mc material lemnos a fost confiscată și predată reprezentanților Ocolului Silvic Sibiu.

 

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    McD

    Dar pe Valea Lotrioarei de ce nu au fost in control stimabilii militieni? Acolo era furtul prea mare si nu puteau incadra fapta la furt din avutul tarii. Asta-i ca si pe vremea embargoului impotriva Serbiei cand erau prinsi cei care faceau trafic de combustibil cu canistrele. Cei care transportau cu autocisternele sau cu vagoanele de cale ferata nu erau opriti de numeni!! Coruptia incepe de la usa inspectoratului de politie!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact