X
bazna

Bugetul, scos pe Facebook. ”Numai aici mai poți vorbi cu oamenii!”

Oamenii nu mai au timp de întâlniri față în față, așa că primarul a decis ca investițiile ce vor fi cuprinse în bugetul pe anul viitor să fie decise în urma dialogului cu oamenii pe pagina de Facebook. O spune primarul comunei Bazna, care a decis să facă un plan de buget după ce discută on-line cu cei care l-au ales. ”Cetățenii nu mai vin la întâlniri, sunt tot pe fugă, au treabă, nu au timp, degeaba le mai organizez. Așa că am pus anunț pe Facebook să vedem ce facem cu bugetul pe anul viitor”, spune primarul din Bazna, Lucian Scumpu despre ultima postare, în care invită cetățenii să posteze comentarii pe Facebook în care să spună ce-ar vrea să se facă în comună. ”Bună ziua. Aștept propuneri de la cetățeni comunei pe Messenger cu ce ați dori în 2019 să facă Primăria Bazna pentru dumneavoastră din bugetul local. O să va răspund la fiecare. Accept și nemulțumirile. Cu respect, al dumneavoastră, Lucian Scumpu”, a scris primarul pe pagina lui de Facebook.

porcul de bazna (3)

Bugetul pe anul viitor al comunei este oricum o necunoscută pentru primar. Și asta din cauza legilor care se tot schimbă. ”Nu știu ce buget vom avea pe anul viitor, nici măcar în linii mari Eu cred că nimeni din țara asta nu vă poate spune pe ce se bazează anul viitor, așa au tot sucit legile. Să vedem ce bani au rămas din investițiile propuse pe anula acesta, banii vor fi luați la București, pe urmă să vedem ce mai primim. Și asta dacă nu schimbă iar legea, că am auzit că vor să facă modificare”, a mai spus primarul.

Bazna, localitatea sibiană aflată în apropierea limitei cu județele Alba și Mureș este cunoscută în toată țara pentru apele sale minerale, devenind din 1949 stațiune balneo-climaterică, cu caracter permanent.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact