X
trif si stanciu

PSD Sibiu: Iohannis a chemat tot alaiul la București să lanseze RGE 2019. A sfidat sibienii

Liderii locali ai PSD Sibiu au criticat modul în care a fost lansat programul „Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019”, inclusiv pentru faptul că evenimentul a avut loc la București, nu în oraș.

Într-un comunciat de presă, Bogdan Trif îl acuză pe Klaus Iohannis, invitat special la eveniment, „continuă să se comporte sfidător la adresa sibienilor”. Acesta spune că șeful statului a comandat autorităților locale, „pe care le controlează de la Cotroceni, să vină cu tot alaiul la București și să facă un eveniment de gală despre Sibiu”.

“Sunt dezgustat de comportamentul acestui domn, care nu a reprezentat niciodată interesele sibienilor, iar acum îi tratează din nou ca pe subalternii săi. Sibiul – Regiune Gastronomică Europeană nu este al lui Iohannis, ci al sibienilor, al românilor și a face un eveniment la București, în care să fie sărbătorit Sibiul, este cel puțin jignitor pentru locuitorii județului nostru. În calitate de ministru al Turismului trebuie să menționez faptul că am întâmpinat multe piedici în legătură cu protocolul pe care Consiliului Județean Sibiu l-a solicitat Ministerului Turismului pentru ca Sibiul- Regiune Gastronomica Europeană 2019, să fie inclus în proiectele de promovare ale instituției pe care o conduc. Doamna Cîmpean, președintele CJ Sibiu, a avut nevoie de mai bine două luni să semneze protocolul de colaborare cu Ministerul Turismului, în condițiile în care ministerul este cel mai important promotor al României. Dezinteresul autorităților locale din Sibiu pare să fie moștenirea lasată de domnul Iohannis după ce a plecat de la primărie la Cotroceni. Sibiul este astăzi pe lista celor mai promovate destinații din țara noastră după ce a fost inclus în Planul de Promovare a României în contextul preluării Președinției Consiliului UE de anul viitor, de asemenea 3 localități din județul Sibiu au primit statut de stațiuni turistice și astfel pot acesa cu mai multă ușurință fonduri pentru dezvoltarea turistică. De asemenea, Sibiul va avea un birou de informare turistică sub directa coordonare a ministerului, tocmai pentru ca acestă zonă să fie exploatată la maximum din punct de vedere turistic. Eu știu potențialul turistic al Sibiului și știu câtă nevoie au sibienii de proiecte solide pentru dezvoltarea județului și implicit pentru bunăstarea comunității. Iohannis, însă, a uitat de unde a plecat și preferă să petreacă la București, la Clubul Diplomaților și nu alături de sibieni.”, a declarat președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif.

Social-democrații de la Sibiu cred că și lansarea așa-numitei monede locale SibCoin a constituit „un fiasco”. Aceștia au amintit în comunicatul remis presei că „SibCoin-ul este o criptomonedă din Regiunea Siberia, lansată încă din 2015 în Rusia, care circulă în fostele țări care formau URSS (https://sibcoin.money/). Această monedă apare pe majoritatea site-urilor de tranzacții pentru criptomonede, valoarea la zi pentru SIBCoin fiind de 0,13 dolari”.

Programul Sibiu – Regiune Gastronomică Europeană 2019 a fost lansat miercuri seara, la București, acesta având scopul de a promova produsele locale din Sibiu la nivel național și european. Programul a fost pregătit de un consorțiu alcătuit din Consiliul Judeţean Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu, Primăria Municipiului Mediaş, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu, Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu şi Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu și are un buget estimat la peste 8 milioane şi jumătate euro.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

14 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  lol

  Ha-ha-ha. Corect! Pentru rasunetul international si lansarea europeana, putea sa invite toate oficialitatile de acolo, la Bradu sau la Rasinari….la o stana!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Participant

  Alaiul despre care Vb sunt și prietenii tai pe care ii susții in funcții publice domnule Trif!

  Ar fi bine sa fii mai atent la cei care te ling in fata ca sa și păstreze funcțiile.
  Uita te pe lista sa i vezi ce frumos s au Așezat in primul rând!

  De ce PSD istii nu au fost acolo????
  Sau erau și nu i am văzut!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  CHE GUEVARA

  Acest Bogdan Trif este un P.S.D-ist *** precum toti P.s.d.-istii!
  E mai prost dacat tata -sau! Domnul JOHANNIS este un biet ingeras fata de talharii din PSD. Sper sincer sa-si rupa gatul toti p.s.d.-istii!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Infractor cu prelata de politician

  Nenorocita asta de adunare,numita eronat,partid,e de fapt un grup infractional organizat…..numai ura si venin in toate comunicatele acestor infractori cu prelata de politicieni…psd=pcr

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  rammstein

  ba boule , nu putea sa vina Presedintele acasa din mai multe motive…unul si cel mai important a fost acela ca pe agenda Domniei Sale erau intrevederi cu delegatii straine si cu Presedintele Parlamentului Europei!..uitati-va ba analfabetilor la agenda zilnica a Domnului Presedinte…apropo bai mascaricilor mai aveti frati p-acasa?…dragnea…volguta…pavianul…cinci neveste..

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Asterix

  Vad ca Turnul Sfatului cenzureaza comentariile ce nu convin liniei #rezist si anti PSD a publicatiei online TS.
  Dar oare deontologii de la TS, de ce nu cenzureaza si un postac abject precum rammstein ale carui comentarii pline de invective, sunt peste tot.
  Probabil pentru ca este exact in linia publicatiei TS?
  “Felicitari” pt “obiectivism” TS!
  Halal publicatie!!!!

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Trif penibilul

  Marea problema a Romaniei este ca nu doar Dragnea singur e penal ci marea majoritate a PSD-istilor cu functii. Nebunia acestui hot milionar angajat la stst, Dragnea, e sustinuta de tot PSD-ul, oare de ce?

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cititescu

  Care sunt criteriile dupa care sunt selectati sefii organizatiilor PSD, nu se spune, dar toata lumea le vede: daca nu sunt capabili sa minta, sa defaimeze si sa lingusasca, nu au nici o sansa !
  De remarcat postarea lui “nam” referitoare la dl. Trif: “Daca taceai, filzof ramaneai!”.

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact