Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Tânără sibiancă mutată în Spania, împușcată mortal. Vecinii sibieni: „niciodată nu făcea probleme”

Tânără sibiancă mutată în Spania, împușcată mortal. Vecinii sibieni: „niciodată nu făcea probleme”

O tânără originară din Sibiu, stabilită în Zaragoza, Spania, cu tatăl și sora ei, a fost executată de doi bărbați ieri seară. Publicațiile spaniole spun că e posibil ca totul să fi fost o reglare de conturi.

Maria Marian, o tânără de 29 de ani, a plecat din Sibiu cu tatăl și sora ei, stabilindu-se în Zaragoza. Din păcate drumul ei a fost scurtat rapid, atunci când a fost omorâtă de doi bărbați. Totul s-a întâmplat aseară, în fața casei ei. A coborât din maşină pe la ora 20:00, în Torre de Urzaiz, o suburbie a oraşului Zaragoza și se pare că doi bărbați ar fi așteptat-o în întuneric, s-au apropiat de ea şi au deschis focul de aproape, fugind apoi cu un autoturism de culoare roşie.

„Am auzit două împuşcături, apoi o maşină care a plecat în viteză”, a declarat o vecină pentru heraldo.es.
El Periodico de Aragon scrie că felul în care românca a fost executată ar indica o reglare de conturi. Sora Mariei, Sorina, era şi ea în maşină în momentul atacului. Maria a murit în braţele ei, la foarte scurt timp după ce a fost lovită de gloanţe.

Poliţia a instituit filtre în întreaga provincie şi îi caută pe cei doi asasini.

Vecinii sibieni – „erau niște oameni cumsecade”

Foștii vecini ai familiei Marian, din Sibiu, au numai cuvinte frumoase la adresa regretatei tinere și la adresa familiei ei.

„Îmi pare rău că sunt niște vecini cumecade, au fost tot timpul. Fetele foarte cuminți, și-au văzut de școala. Îmi pare rau. M-a șocat că e de aproape vârsta unui copil de-al meu, au copilărit aici. Îmi pare foarte rău...”, spune o vecină.

„O fată frumoasă isteață, harnică. Un copil...Doamne ferește...Era chiar o fată prietenoasă, vorbea cu toată lumea. Îmi pare rău...”, spune o vârstnică.

„O fată liniștită, a fost chiar colegă cu fata mea. Și-a gătat liceul și a plecat în Spania. Am rămas foarte surprins și foarte îndurerat, era o fată liniștită, o fată care niciodată nu făcea probleme”, mai spune un vecin.

Vecinii din Spania spun că ea ar fi păstrat o relaţie amoroasă cu un spaniol din zonă care acum doi ani fusese arestat pentru că deţinea o plataţie clandestină de marijuana. Bărbatul e unul dintre suspecţi în cazul crimei.

 

Foto: observator.tv

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 7437

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus