Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Au cumpărat un depozit cu 500 de dolari și s-au ales cu 7,5 milioane

Au cumpărat un depozit cu 500 de dolari și s-au ales cu 7,5 milioane

Dan Dotson, vedeta uneia din cele mai cunoscute emisiuni de pe History Channel, Războiul Depozitelor, a povestit cum o femeie a găsit nu mai puțin de 7,5 milioane de dolari într-un depozit cumpărat cu 500 de dolari.

Incredibila întâmplare a fost povestită de Dan Dotson, una dintre vedetele emisiunii ”Războiul depozitelor”. El a dezvăluit că, în timpul unei licitaţii din Indio, California, o femeie a venit la el și i-a spus că soţul ei a cumpărat pentru şeful său o unitate cu 500 de dolari, care avea un seif în interior.

„Prima persoană pe care a chemat-o să-l deschidă nu a reuşit. Au chemat o a doua persoană, care a reuşit. De obicei seifurile sunt goale, dar de această dată nu a fost. Înăuntru erau 7,5 milioane de dolari cash”, a povestit pe Twitter, Dan Dotson, relatează Digi24.
razboiul depozitelor1

Cei doi nu au reușit să păstreze însă toți banii. Asta pentru că în cel mai scurt timp au fost contactați de un avocat al vechilor proprietari ai depozitului, iar după mai multe negocieri între cele două părți, au convenit ca noi proprietari să rămână cu 1,2 milioane de dolari și să returneze restul banilor.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Petre Ispirescu redivivus?

Acum 5 ani

"Am incalecat pe-o sea si v-am spus povestea asa!"Astfel se incheie toate povestile;iar noua ne plac povestile!Atunci,insa cand in 9 din 10 case nu gasesti o carte(decat poate una de bucate) iar cititul reprezinta o mare provocare chiar si pentru elevi ar trebui sa ne dea de gandit serios!Ignoranta si naivitatea nu sunt cele mai bune calitati!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus