X
parfum

Creatoarea parfumului „Frozen Love”, pentru Hotelul de Gheață: „Parfumul promite o fericire alpină magică”

Odată cu lansarea ediției din acest an a Hotelului de Gheață de la Bâlea Lac, va fi lansat pe piață și un parfum care poartă numele proiectului. „Frozen Love” a fost creat de Astrid Friedrich, originară din Mediaș, stabilită în Germania de 35 de ani. Astrid și-a deschis în Ingolstadt o mică firmă de parfumuri, urmând să deschidă curând și un magazin online. A decis să creeze un parfum pentru sibieni după ce a aflat că tema Hotel of Ice se va referi anul acesta la toate lucrurile pe care le iubește enorm – natura, aerul curat, drumețiile montane și Masivul Făgăraș.

Reporterul Turnul Sfatului a povestit cu Astrid Friedrich despre legătura ei cu Sibiul și aromele pe care noul ei parfum le va avea. Parfumul „Frozen Love” va deveni suvenirul principal al sezonului și va putea fi achiziționat de la Hotelul de Gheață și în magazinele cosmetice de specialitate.

Dacă nu vor interveni probleme deosebite, Hotel of Ice Bâlea Lac va fi deschis pentru vizitare în Ajunul Crăciunului.

Ce vă mai leagă de România și de județul Sibiu?

Locuiesc în Sibiu de 2 ani. Cu regiunea Sibiu încă mai am o legătură foarte puternică, care depinde, desigur, de originea mea și de amintirile plăcute din copilărie. Frumusețea regiunii poate fi combinată foarte bine cu pasiunea mea de a călători spre spectacole ale naturii din întreaga lume. Mai ales munții și ghețarii mă atrag! Dorința de a călători a apărut deja în copilărie. Părinții mei au călătorit de-a lungul timpului cu noi în toată țara.

De ce ați creat parfumul care va fi lansat odată cu ediția din acest an a Hotel of Ice?

Când am venit anul trecut la Sibiu și am aflat de Hotelul de Gheață de la Bâlea-Lac, am vrut neapărat să-l văd. Proiectul m-a fascinat datorită culiselor montane, a arhitecturii și a sculpturilor de gheață. De la organizatorul Hotelului de Gheață am aflat că tema în acest sezon 2018/2019 va fi „Frozen Love”, fiind promovate dragostea și pasiunea pentru natură, aer curat, drumeție montană și Masivul Făgăraș în timpul anotimpului rece. Astfel s-a născut o idee genială! Și anume de a strânge într-un flacon dragostea mea pentru gheață spre a oferi vizitatorului din vârful muntelui o adevarată aventură a simțurilor.

La ce ne va duce cu gândul acest parfum? Ce elemente ați combinat?

Am ales un parfum pentru EA și unul pentru EL, proaspete și fructate, care se completează reciproc. La doamne se adaugă o notă seducătoare de frezie și crin. La domni este permisă o notă mai piperată, condimentată, masculin lemnoasă. Aerul proaspăt de munte combinat cu notele proaspete ale parfumului promit o fericire alpină magică.

Veți fi prezentă la deschiderea hotelului?

Din păcate, nu voi putea participa la deschiderea hotelului. Deschiderea magazinului online în luna decembrie mă obligă să fiu prezentă în Germania. Acest lucru îmi oferă și posibilitatea de a petrece sfârșitul anului cu sărbătorile de Crăciun și de Revelion împreună cu familia mea acasă în Germania.

Cui îi este dedicat acest parfum?

Edița specială „Hotel of Ice” FROZEN LOVE Woman și FROZEN LOVE Man sunt suveniruri parfumate pentru orice persoană care este încântată de motto și aromă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Interviu
  • Contact