X
dragnea

PSD nu va încerca suspendarea lui Iohannis. ”Suspendați-l dumneavoastră!”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi că social-democrații nu au în plan suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Întrebat dacă se ia în calcul președintelui după refuzul revocării a doi miniștri și desemnarea altora noi, Liviu Dragnea a declarat că PSD nu va iniția niciun demers de suspedare a acestuia. ”Nu este niciun demers luat în calcul legat de suspendarea președintelui. Dacă vreți, suspendați-l dumneavoastră. PSD nu va iniția acest demers”, a declarat Liviu Dragnea.

Legat de cele două posturi de ministru, Dragnea a spus că l-a chemat într-o ședință a Biroului Permanent Național al PSD pe ministrul Justiției, Tudorel Toader.  ”Am discutat situația în care ne aflăm în urma refuzului președintelui Iohannis de a elibera din funcție doi miniștri și de a numi în funcție două persoane propuse de doamna premier și subiectul al doilea, legat de MCV. În legătură cu primul subiect, i s-a solicitat ministrului Toader ca, până la sfârșitul săptămânii, să întocmească un draft pentru o posibilă sesizare la CCR cu privire la un conflict juridic de natură constituțională în cazul în care și după 1 decembrie președintele va refuza să-și îndeplinească atributele constituționale și să ia act de solicitările premierului. În funcție de ce va face președintele Iohannis, luni, într-o discuție în coaliție, vom hotărî calea de urmat. Nu putem sta la nesfârșit cu un guvern în care președintele vrea să se implice fără să aibă competență constituțională”, a spus Liviu Dragnea, după ședința PSD.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Andrei

  Il va suspenda poporul roman peste un an daca va fi tot asa de incapatanat si nu va respecta Constitutia!Atunci va fi o suspendare populara si definitiva!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   lol

   Ce anume nu respecta din Constitutie? tuDorel spunea despre contestarea legilor justiţiei, ca sa numeasca protestatarii, cu numar de articol si alineat, ce anume e gresit. Pai, reciproca!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact