Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Raluca Turcan, la o reuniune PPE: Guvernul PSD-ALDE nu va avea niciun fel de credibilitate

Raluca Turcan, la o reuniune PPE: Guvernul PSD-ALDE nu va avea niciun fel de credibilitate

Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, liderul liberalilor în Camera Deputaților a participat luni la cel de-al 28-lea Summit al Liderilor de Grup ai partidelor membre PPE din Parlamentele Naționale. În acest contect, Turcan a atras atenția că românii trebuie să respingă discursul anti-european al unor politicieni.  ”Drumul României nu poate fi în afara Uniunii Europene, iar Parlamentul național trebuie să coopereze cu cel european.  Parlamentul European este un partener de nădejde pentru fiecare stat membru. România are onoarea de a prelua președinția Consiliului Uniunii Europene într-un an extrem de important, în care se decide viitorul Uniunii post Brexit. Este o șansă ca România să își pună amprenta asupra construcției europene pentru generațiile viitoare. Însă Guvernul PSD-ALDE nu va avea niciun fel de credibilitate pentru a promova marile proiecte europene câtă vreme, acasă, a distrus instituții, a nesocotit legea și a încălcat valori europene. Nu mai vorbesc de prim ministrul semi analfabet care acționează fățiș în favoarea condamnaților și a inculpaților”, a scris Turcan pe pagina sa de Facebook, după primele întâlniri.

Manfred Weber, candidatul PPE pentru președinția Comisiei Europene, Joseph Daul, președintele PPE, Mairead McGuiness, vicepreședinte al Parlamentului European, Michael Schneider, președintele grupului PPE în Comitetul Regiunilor și mulți alți lideri marcanți ai marii familii politice au discutat despre cooperarea dintre parlamentele naționale și Parlamentul European și despre direcția în care se îndreaptă Uniunea Europeană.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

dancp2

Acum 5 ani

iarasi doamna blonda din botishani pdlista basista stidii la moscova (sau nu?) liberalii sibieni adevarati trebuie s-o ejecteze din sibiu nu face cinste liberalilor SIBIENI,domni,doamne adevarate
Raspunde

Coca Moldoveanca

Acum 5 ani

Raluca - de ce nu pricepi ca esti expirata ? ... zau mama
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus