Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

TSTV cu Eugen Iordănescu: Ce facem noi aici e ”haiducie” pe față!

TSTV cu Eugen Iordănescu: Ce facem noi aici e ”haiducie” pe față!

Eugen Iordănescu este director executiv al Camerei de Comerț și Industrie Sibiu și principalul organizator al evenimentelor din cadrul proiectului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019. Cum a fost cel de zilele trecute de la București, care s-a bucurat de un real succes, desfășurându-se în prezența președintelui Klaus Iohannis și a zeci de ambasadori străini.

Prin urmare, l-am întrebat care este graficul evenimentelor gastronomice ale Sibiului din 2019, cum se iau deciziile în cadrul consorțiului, de ce și-a dat demisia fostul coordonator al proiectului, cine face selecția micilor producători care ajung să fie promovați, de ce nu a fost invitat la evenimentul de la București ministrul turismului, care este sibian, dar și ce proiecții financiare concrete avem cu privire la oportunitățile de investiții din regiune? Printre multe altele...

Pe de altă parte, am aflat ce mai companii se vor alătura Regiunii Gastronomice, după lanțul de magazine Lidl, care a lansat deja ”Săptămâna sibiană”. Nu în ultimul rând, Eugen Iordănescu a explicat cum este implementat conceptul de ”haiducie” modernă în programul RGE 2019.

”Dacă vreți, noi facem un fel de ”haiducie” pe față. Vă rog, ascultați-mă și o să vedeți de ce! În ce sens haiducie? În loc să luăm de la cei mari și să dăm la cei mici cu sabia, sau cu pistolul, cum făcea haiducul, noi i-am adus la masă pe cei mari. Aceștia sunt cei mari din județul Sibiu! Și le-am zis: Nu vrei să-l ai lângă tine pe acela micu'? Nu vrei să ai miere, două borcănele, nu vrei să ai gem? Ba veau! Haiducia e făcută prin consens. Cine a intrat aici a zis ”Da!”, facem discount și prin acel discount îl ajutăm pe acela mic să producă în continuare produse de calitate, să aducă roșii din grădină, și așa mai departe. Aceasta este, cu ghilimelele de rigoare, haiducia! Luăm de la cel mare, în ce sens? În sensul că cel mare vrea să-l ajute pe cel mic!”, a declarat Eugen Iordănescu la TSTV.
Mai multe detalii găsiți în emisiunea de mai jos:

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

Ciudatul

Acum 5 ani

N-am inteles NIMIC....
Raspunde

diana

Acum 5 ani

Doamne, individul asta este pur si simplu gretos !
Raspunde

Aiuritor de-a dreptul

Acum 5 ani

Unii indivizi ar trebui sa plateasca gras sa-si satisfaca orgoliul de a aparea in fata celorlalti din postura nespecialistului care bate campii.
Raspunde

Branțu de la pantof

Acum 5 ani

ioi se cunoaste de la o posta tine in brate pe individul asta... curat murdar dom'le
Raspunde

Andreic

Acum 5 ani

O sa fie un esec rasunator aceasta “haiducie”.
Raspunde

cristi

Acum 5 ani

He he, domnu'profesor confunda haiducia cu aroganta! Sa nu uitam: evenimentul e finantat din banii celor multi si saraci (adica de la bugetul de stat), bani gestionati si cheltuiti de catre acesti haiduci (cum se autointituleaza). E clar in ce consta haiducia, nu-i asa?
Raspunde

edy

Acum 5 ani

Alo DNA ul, cand il opriti pe acest individ. De la manariile din parcul industrial Selimbar pana la excrocheriile de la camera de comert, influienta in cadru ECO, ce mai trebuie sa faca sa. luati la intrebari?
Raspunde

Republica Teleormăneană România

Acum 5 ani

Omul asta are nevoie de tratament și consiliere psihologică!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus