Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Tânăr șofer, arestat pentru ucidere din culpă. A accidentat mortal un pieton

Tânăr șofer, arestat pentru ucidere din culpă. A accidentat mortal un pieton

Un tânăr de 26 de ani din Mediaș a fost arestat pentru ucidere din culpă, după ce ar fi accidentat mortal un pieton care traversa regulamentar.

Polițiștii medieșeni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Mediaș pe numele unui localnic în vârstă de 26 de ani. Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, relatează Poliția Sibiu.

În fapt, la data de 5 august 2017, în jurul orei 23:20, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Sibiului, persoana în cauză nu a acordat prioritate și a accidentat mortal un tânăr care traversa regulamentar partea carosabilă.

În prezent, medieșeanul este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Alin

Acum 5 ani

Putin...scandalos de putin!!! Doi ani jumate??????
Raspunde

Mihai

Acum 5 ani

Va face probabil jumatate pt buna purtare...dupa ceva timp isi va recăpata permisul si asta a fost. Ăla in pământ si el bine mersi...justitia sulii...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus