Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Tăriceanu: E foarte posibil să apară o criză economică la nivel mondial

Tăriceanu: E foarte posibil să apară o criză economică la nivel mondial

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat astăzi că e foarte posibil să apară o criză economică la nivel mondial, în acest context, ţara noastră nu ar trebui să fie luată prin surprindere, fiind nevoie de un plan de măsuri. „E foarte posibil ca o astfel de criză (economică la nivel mondial- n.r.) să apară. În aceste condiţii, trebuie să fim pregătiţi, să nu fim luaţi prin surprindere. Vom discuta cu specialişti din domeniul economiei şi finanţelor şi vom stabili dacă este nevoie un plan de măsuri care poate să propună diminuarea deficitului bugetar, care se poate face nu neapărat prin reducerea unor cheltuieli, s-ar putea să nu facem cheltuieli suplimentare faţă de cele din prezent. Avem în vedere mai multe opţiuni. (...) Ştirea ”Guvernul pregăteşte tăieri bugetare”... nu cred că e nevoie”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, citat de Mediafax.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Liviu

Acum 5 ani

Sa mori tu.....un anunt voalat dupa ce ati pus tara pe butuci..... nu v-ar fi rusine mizerabiliilor....
Raspunde

alzaimer

Acum 5 ani

Cred ca-si aminteste cumva de cea din 2008-2009 pe care insa, nu o vedea!
Raspunde

binema

Acum 5 ani

De data asta trebuie sa ii dau dreptate infractorului
Raspunde

2cents

Acum 5 ani

Criza e anuntata de ceva vreme deja, nu e nimic nou, ca si cutremurele mari pe care le asteptam in zona Vrancea. Evident ca nimeni nu stie exact momentul cand va veni criza, dar subiectul poate da unora ca el ceva aere de fin analist economic si mare strateg. Si poate ca unii vor fi sedusi de acest horo(r)scop economic si-l vor vota
Raspunde

Melc Cotobelc

Acum 5 ani

Probabil spera sa se faca Romania praf si pulbere.... si sa scape basma curata si erou, cu un discurs de doi lei, de victima si o eventuala fuga in Venezuela, la libertate. Sau cine stie, poate Madagascar.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus