X
politia romana

Postare virală pe facebook-ul Poliției Române: „Nu faceți ca Bujorel!”

Poliția Română a postat pe pagina oficială de facebook o fotografie a noului model al procesului verbal de constatare a contravenției în domeniul circulației pe drumurile publice. În stilul tipic, cei care se ocupă de pagină au dat o notă amuzantă postării, prin modul în care a fost completat procesul verbal.

Postarea făcută în urmă cu 18 ore pe pagina de facebook a Poliției Române se referă la un nou model de proces verbal. Un exemplu a fost atașat mesajului polițiștilor, cu mențiunea „Nu faceți ca Bujorel”.

Reacțiile internauților au venit imediat, postarea reușind să strângă peste 1000 de like-uri, aproape 200 de comentarii și peste 270 de distribuiri în mai puțin de 24 de ore.

O mare parte a comentariilor s-a axat pe caligrafia deosebită a celui care a redactat procesul verbal.

„Prima dată când reușesc să citesc un proces verbal. La restul nu le-am cunoscut scrisul”, spune un utilizator.

„Aveți un băiat cu notă de trecere la caligrafie. Țineți de el, să nu îl pierdeți!”, a spus un altul.

„Înainte de toate ar trebui să vă instruiți agenții să scrie citeț pentru că parcă scriu cu picioarele procesele verbale încât medicii au o caligrafie impecabilă față de ei, ajungi să plătești amenda că trebuie plătită dar nu înțelegi tot ce este specificat acolo”, a spus și o internaută.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact