X
sovaiala

Șovăială: ”Dacă am merge la târgurile organizate de către Bogdan Trif, ne-am face de râs”

Deputatul liberal Constantin Șovăială susține că Sibiul nu ar mai trebui să participe la evenimentele de promovare turistică organizate de Ministerul Turismului, condus de sibianul Bogdan Trif. Deputatul a făcut această declarație în contextul ”războiului” comunicatelor de presă în care au intrat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu și președintele interimar al PSD Sibiu, Bogdan Trif. ”M-ar bucura ca județul Sibiu să numai participe la târgurile de turism, dacă acestea nu sunt organizate cu simț de răspundere. Felicit autoritățile locale care aleg să nu își bată joc de județ! Dacă am merge la târgurile organizate de către Bogdan Trif ne-am face de râs, iar cazuri concrete sunt destule! Unitățile administrative- teritoriale nu pot vinde nimic la aceste târguri, fiindcă nu au pachete turistice. Târgurile sunt o ocazie de tranzacționare, acolo vin companii și cetățeni care vor să cumpere, iar Consiliul Județean sau Primăria Sibiu nu au ce vinde decât peisaje. Nu au cazări, nu au transport, nu au nimic pentru a valorifica interesul manifestat de cineva la un târg. Autoritățile pot, eventual, să găzduiască în standuri operatori, care pot vinde pachete turistice care să includă city-break-uri dedicate unor evenimente finanțate de autorități sau altele asemenea. Totul pe baze transparente și eficiente pentru comunitate. 50 de mii de euro cheltuiți la un târg se pot investi în reclama pur și simplu. Cu mult mai mult succes!”, a scris Șovăială pe pagina sa de Facebook.

Liberalul susție că PSD Sibiu se pricepe cel mai bine la transmis comunicate de presă. ”La ce se pricep cei mai bine cei din PSD Sibiu? La comunicate de presă, dezinformări și denigrări! În rest, ceva bun pentru județul Sibiu nu ar face și ei! Programului Sibiu Regiune Gastronomica Europeana 2019 (P-RGE2019) a fost luat în batjocoră de către psd-iști la fel ca ideea construirii unui nou spital. Cei mai ,,importanți’’ oameni din PSD și-au făcut ucenicia la PRM, iar acum vin să ne dea lecții de administrație publică, politică sau Drept, când ei habar n-au pe ce lume trăiesc”, a mai scris Șovăială.

”Liderul municipal al PSD Sibiu a susținut că este dezamăgit de suvenirul Sibiului – moneda personalizată de Centenar – , însă am observat un teatru ieftin din partea lui, pentru că știa despre ce este vorba. Dacă nu i-a plăcut ideea, trebuia să nu vină. Nu a contribuit cu ceva la realizarea și implementarea proiectelor privind Centenarul. Uită că Guvernul PSD toacă miliarde de euro cu Centenarul, însă fără vreun rezultat concret. ( Vedeți cazul TVR unde sute de mii de euro s-au evaporat) Bogdan Trif uită că de fiecare dată l-am invitat la evenimentele organizate de către CJ Sibiu, însă atât el, cât și parlamentarii PSD, prefectul sau subprefectul au refuzat participarea”, Constantin Șovăială, deputat PNL.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sila mare

  Sovaiala, comunistule, utcistul” fruntas” la linguseala, ba, cand te vad incep sa iubesc psdul !!!! Jur. Ti-as spune mai multe, dar nu ma cobor la nivelul tau!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ridichie Iglesias

  Eu unul as Şovăi sa merg la un targ cu trif.

  Şovăială, = nesiguranţă, ezitare, îndoială, eschivare, sustragere;
  (fără șovăială)= hotărât, ferm, dârz, neclintit.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact