Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Cisnădian reținut după ce Poliția l-a prins conducând băut în Sibiu

Cisnădian reținut după ce Poliția l-a prins conducând băut în Sibiu

În cursul zilei de ieri polițiștii Biroului Rutier Sibiu au reținut un bărbat, cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

Reprezentanții IPJ Sibiu spun că șoferul a fost prins în data de 12 noiembrie, în jurul orei 03:30, conducând băut în municipiul Sibiu.

”Bărbatul în vârstă de 26 de ani, din Cisnădie, a fost depistat conducând un autoturism pe Calea Dumbrăvii având o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat”, au explicat polițiștii.
Astfel, în cursul zilei de ieri, 28 noiembrie, bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Ionu Muntilor

Acum 5 ani

Recomand politistilor să dea o mână de ajutor la cresterea vânzărilor la trotinete! Că asta merită individul de mai sus!
Raspunde

Vulpecula

Acum 5 ani

Sper ca la ultima abatere sa-l gaseasca mancat de vulpi, nu doar baut. Asa e cand guvernul de aghiotanti si pungasi aliterati fac legi si scot taxele auto, incat orice harciog agramat, ca si ei, dar mai sarac, sa poate umbla la el cu cateva tone de fiare vechi din germania...italia sau in general de prin vest... vestul ala rau, care-i asupreste..saracutii.
Raspunde

Alex

Acum 5 ani

Din sursa sigura acesta a primit control judiciar cu interdicție de a părăsi judetul Sibiu timp de 60 de zile...a mers fara avocat și își regreta fapta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus