Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

FOTO-Guvernul României, în frunte cu Dăncilă, a aterizat la Sibiu

FOTO-Guvernul României, în frunte cu Dăncilă, a aterizat la Sibiu

O delegație a guvernului României, condusă de premierul Viorica Dăncilă, a aterizat în această dimineață la Sibiu, fiind întâmpinată cu flori.

Membrii guvernului au aterizat la Sibiu cu o aeronavă Tarom specială, ei fiind așteptați la Alba Iulia pentru evenimentele dedicate Zilei Naționale.

Delegația a fost întâmpinată pe Aeroportul Sibiu de șeful IPJ Sibiu, Tiberiu Ivancea, dar și de prefectul Adela Muntean, printre alții.

De pe pista aeroportului miniștri s-au urcat direct într-un autocar al Colegiului Militar Național și au plecat înspre Alba Iulia.

Premierul va vizita joi Monumentul Unirii, va avea o întâlnire cu IPS Irineu, Arhiepiscop de Alba Iulia. De la ora 10.30, va avea loc, în Sala Unirii, o şedinţă solemnă de Guvern, conform news.ro.

Programul anunţat include, de la ora 9.15, o vizită la Monumentul Unirii din Alba Iulia, iar ulterior premierul Viorica Dăncilă va avea o întrevedere cu IPS Irineu Pop, Arhiepiscop al Arhiepiscopiei Alba Iulia, la Catedrala Reîntregirii.

De la ora 10.00, Viorica Dăncilă va participa la ceremonia de depunere a unei coroane de flori la statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul.

Începând cu ora 10.30, se va desfăşura o şedinţă solemnă de Guvern, în Sala Unirii. La finalul şedinţei de Guvern, premierul Viorica Dăncilă va semna un acord între Guvernul României şi Federaţiile Sindicale Reprezentative din Învăţământ, un acord între Guvernul României şi Federaţia Patronatelor Societăţiilor din Construcţii.

De asemenea, Dăncilă va semna în Cartea de Onoare a Cetăţii Alba Carolina.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

13 comentarii

UnSecol

Acum 5 ani

Satanelor! Cu voi nu ne dorim decat separare!
Raspunde

Foff

Acum 5 ani

Mi se confirma faptul ca ești din redacție!! Cum altfel poate trece comentariul de moderare? Legat de cei care au murit, sunt convins ca nu au făcut-o pentru Dragnea și Dancila, sunt in asentimentul celui care spunea ca acești penali te fac sa îți dorești separarea! Din păcate Teleormanul , cel mai sărac județ al României a reușit sa strice Marea Unire prin jegurile pe care le-a emanat!
Raspunde

luminita

Acum 5 ani

la vale oltene !
Raspunde

Konig von Siebenburgen

Acum 5 ani

Oamenii care au facut unirea, inaintasii nostri ardeleni, erau animati de idealuri, sperante si sentimente curate si adevarate. Realitatea, dupa 100 de ani, arata oribil. Vom "sarbatori" peste cateva zile, anexarea Transilvaniei central-europene, de catre o tarisoara fanariota, profund corupta si mizerabila. Locul Transilvaniei nu este in mizeria balcanica a actualilor ei conducatori, ci in spatiul central si vest european, de care a apartinut in toata istoria sa!
Raspunde

Dumi

Acum 5 ani

Daca ai fi realist ar trebui sa recunosti ca "tarisoara fanariota" era condusa de un rege din vest si clasa politica era alcatuita din politicieni scoliti in vest. Cand vorbesti de istoria sa (a Transilvaniei), ma gandesc ca te referi la perioada pana la 1918, noi românii, care eram majoritari ca populatie eram considerati de ceilalti (cele 3 natiuni privilegiate) tolerati! Fi realist cu istoria domnule "von" ...
Raspunde

robby73

Acum 5 ani

Ai perfect dreptate !
Raspunde

Zacusca De Caramizi

Acum 5 ani

Arata grotesc. Mai mult decat oribil, cam asa e.
Raspunde

mihai

Acum 5 ani

In loc sa vina cu avionul, de ce n-au venit pe autostrada Pitesti-Sibiu?
Raspunde

Ion

Acum 5 ani

Era mai ieftin cu bus ul pe autostrada Bucuresti - Sibiu ! Dar probabil cei din Videle sunt obisnuiti cu traiul luxos si nu suporta sa mearga 5 ore pe soselele patriei . Asteptam cu interes ceremoniile de sambata !
Raspunde

Zacusca De Caramizi

Acum 5 ani

Nu mai bine ar ateriza in Siberia ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus