Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Plimbări gratuite cu tramvaiul, de la Sibiu la Rășinari, de Centenar

Plimbări gratuite cu tramvaiul, de la Sibiu la Rășinari, de Centenar

Primăria Comunei Rășinari organizează câteva drumuri gratuite de 1 Decembrie, de la Zoo Sibiu, până la Rășinari, cu tramvaiul.

Tramvaiul, care a fost redat recent traficului pentru sibieni și turiști deopotrivă, îi așteaptă pe cei care își doresc să facă o excursie deosebită de 1 Decembrie. Timp de câteva ore, vizitatorii vor putea să se plimbe pe traseul Zoo-Rășinari, în mod gratuit.

„Credem că trebuie să aducem bucurie românilor de 1 Decembrie, așa că vom împodobi tramvaiul cu steaguri tricolore și cei care vor dori să facă o plimbare se pot înscrie pe facebook pe evenimentul creat în acest scop”, a spus Bogdan Bucur, primarul comunei Rășinari, pentru Turnul Sfatului.
tramvai prima plimbare-21

Cursele vor avea loc sâmbătă, la orele 10:00, 12:00 și 14:00, cu plecare de la Grădina Zoologică din Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

AGNES

Acum 5 ani

io vreau sa merg din V Aurie - are statie acolo ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus