X
parintele Necula prezinta Cronica Carcotasilor

Mesaj de Centenar al părintelui Necula: ”Ni-s mai dragi ciolanele comuniștilor decât moaștele sfinților”

Părintele Constantin Necula a vorbit despre ură și dezbinare în mesajul său cu ocazia Zilei Naționale a României. Necula a scris un mesaj la invitația site-ul hotnews.ro în care nu a uitat de valul de antipatie apărut împotriva Bisericii Ortodoxe. ”Nouă ne e greu și să trăim normal, dar și mai greu să luptăm pentru tine. Ne e greu să facem pace între noi, dar să facem război pentru tine ne va fi imposibil. Ne-am activat urile într-atât încât batjocorim orice, fără nici o jenă, fără nici o roșire de obraz. Dacă mai avem vreunul…Protejăm monumentele celor care te-au înjosit și-i plătim bine pe căpcăunii ce ne-au trimis la moarte concetățenii, ascundem memorialele de la Pitești ori Jilava- acolo unde ți-au rănit libertatea comuniștii- dar ovaționăm fiecare scuipat ce ți-e aruncat pe față. Ni-s mai dragi ciolanele comuniștilor decât moaștele sfinților. Un lucru a rămas la fel. Parte din popor e gata să moară pentru frumusețea și dragul de tine. Altă parte își umplu buzunarele din jertfelnicia lor”, a scris Necula.

Preotul a mai scris că singurul aliat al României care nu a trădat-o niciodată este Iisus Hristos. ”Știu că mulți îți trimit scrisori zilele acestea. Devenim grafomani cu prilejul Zilei Tale. Eu socotesc ziua ta fiecare zi. Fiecare Liturghie te poartă în ea, așa cum îl poartă pe Hristos, Singurul aliat care nu te-a trădat niciodată. Și te pomenesc cu fiecare nume ce-l pomenesc. Acolo, pe Discul cu miride aurii, din pâinea ta, suntem toți. Buni și răi, atenți și neatenți, hoți și sfinți. Vii și morți. Toți. Candidații la Înviere din circumscripția România. Te iubim, dar nu știm să o arătăm. Suntem fie liberali, fie excesivi în sentimentul național. Suntem bolnavi încă de libertate. De libertatea noastră. Căci libertatea ta e câștigată de cei dinaintea noastră, rănile de lumină ale Istoriei noastre. Ale Istoriei Tale. Iartă-ne că nu te mai vedem în toată frumusețea ta. Ajută-ne să te iubim”, a mai scris Necula.

Întregul mesaj poate fi văzut aici:

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

19 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  fariseu?

  Iar incepe cu moastele sfintilor? …dar cu cei de langa noi care respira in neputinta si saracie, poate neortodocsi, empatizam si noi? Se observa ca ciolanele( actuale ale) comunistilor sunt cele cantate si laudate de preoti, mai ales inainte de alegeri?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  TheFutureisNow

  ahahahaha asta parca acu 10 articole se “retragea” din lumea mass mediei.

  Sa va iau moastele pe sus! Cat timp exista pamfletii astia in fuste, si grasii aia in parlament nu o sa avem liniste. Eu zic sa faca si un gofundme pt Catedrala prostimii, ca deh, de aia avem noi nevoie. La ce sa ai nevoie de un spital de ultima generatie? Catedrale poleite cu aur si la lins de morti! acolo`s banii! Cat de ipocriti sunt frate, sa auzi pe unu in fusta ca stie el secretele universului :))) E amuzant cum vor sa tina pasul cu viitorul, cu internetul, cu stiinta :)) pe cand nici ei nu cred in ce povestesc. Eu inteleg ca se prind ca oamenii nu mai prea pun botul la vrajeala lor ieftina cu: plateste acum, si ai de primit pe partea cealalta!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     ...

     cat despre pseudonimul cu care te afisezi pe aici te reprezinta foarte bine: hedonist, egoist, self-suficient (in mod cert ai semnat patentul pentru coada prunelor) si din motivele enumerate mai devreme esti si foarte arogant si necioplit. Badaranie ca a ta se gaseste greu, insa cumva TS stie mereu cum sa atraga astfel de comentatori negri-n cerul gurii si in minte. De fapt am impresia ca va cultiva, au grija sa va serveasca din cand in cand cate o facatura de articol incropit din franturi luate de pe alte site-uri, stiind ca voi veti fi prezenti. Bravo TS, bravo Bratu!

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     ...

     nici nu ma asteptam sa iti recunosti greseala, cei ca tine nu gresesc niciodata. Orice cuvant ai folosi, in mod clar l-ai folosit in cunostinta de cauza, era o metafora nu? Te-as nominaliza pentru postul de ministru al invatamantului in guvernul Dancila. Chiar te potrivesti acolo, sfertodoctul perfect si care nu greseste orice ar face

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ipocritul Necula

  Un fariseu notoriu popa Necula. Asta inca nu si-a dat seama ca biserica, in toate tarile civilizate, e in cadere libera? Asta nu vede ca se inchid biserici in Danemarca, Anglia, Olanda, Germania… e ultima zvacnire a provitorilor religisi care pierd “ciolanul” aclamat de iei…

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mihai

  Agentul de PR al fariseilor. Noi nespălații pe creier ne ingretosam de spalatorul de rufe murdare și de imagine al popilor. Parcă te-ai retras din viața publică sau nu te lasă obligațiile lumești? Te pun poleitii în aur să cânți cum îți dictează ei? Dacă erai într-adevăr creștin te retrăgeai cum ai spus. Însă cuvântul tău nu este adevărul ci portavocea și propaganda miseilor. De ce ești primul care arunci cu piatra? Cine ești tu cel ce ne ții nouă predici și ne faci morală?

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zorro

  Gata Necula, daca te-a luat gura pe dinainte la referendum, se pare ca te-ai cam dus. Pacat …. ai expirat cam repede. Cat despre moaste si ciolan, aleg “ lemnul “Tie iti doresc succes la moaste!

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  George

  Părintele Necula nu scrie ptr voi, epigonilor. Nu va place, nu mâncați. Pur si simplu nu citiți. Nu are nimeni nevoie de vaicarelile voastre! Sa ne traiesti părinte!!!

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  calator

  Nu cititi doar titlul. Cititi articolul in intrgime. Nu e vorba de moastele la care se calca in picioare cei carora le e drag ciolanul afumat. Articolul este profund , trist si deznadajduit. Si nu disculpa pe nimeni, nici clerul ortodox. Sa speram totusi intr-un miracol, acum, inainte de Craciun.
  La multi ani!

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dumitru Oprisiu

  Vezi părinte daca te cateri prea sus pe un piedestal nemeritat. O sa cazi mult mai jos. Păcat. Pusesem mari speranțe în tine. Ai dezamăgit.

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  marius b

  Doamne, ce oameni! Citind, îmi dau seama câtă răbdare are Dumnezeu cu acești oameni! N-aș vrea să fiu în locul lor, la momentul de bilanț! Câtă răutate, câtă ură… Ce să construiești cu acești oameni??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact