X
fc hermannstadt

FC Hermannstadt câștigă un nou meci și urcă pe 7 în clasament

FC Hermannstadt are o perioadă excelentă în campionat după venirea lui Miriuță și a ajuns la doar trei puncte de plat off, după ce acum patru etape era la retrogradare.

Echipa Sibiului a câștigat sâmbătă, de Ziua Națională, scor 2 la 1, cu echipa Concordia Chiajna. Petrișor Petrescu a deschis scorul în minutul 4 iar în minutul 28, Alexandru Dandea a majorat scorul cu o lovitură de cap în urma unei faze fixe. Concordia a redus din diferență din penaty, înainte de pauză, prin Paul Batin.

Important de menționat că meciul s-a desfășurat la Tg. Mureș pe un teren îghețat bocnă, care a pus mari probleme fotbaliștilor.

În urma acestui rezultat FC Hermannstadt urcă pe locul 7 în campionat, cu 21 de puncte, și se află la doar 3 punte de play off.

”O victorie meritată, au muncit băieții mei pentru ea. Am făcut o primă repriză bună, în a doua au venit peste noi, ne-au atacat dar ne-am închis bine. Îmi felicit băieții”, a declarat antrenorul echipei noastre, Vasilea Miriuță.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact