X
1523370241

Mărginimea Sibiului, din nou în top. Cele mai bune destinații pentru detoxifiere digitală din Europa

Mărginimea Sibiului face parte, alături de alte câteva zone din Europa, din locurile unde turiștii se pot bucura de natură fără influența mijloacelor moderne de comunicații. ”Mărginimea Sibiului, situată în Transilvania este destinația perfectă pentru o detoxifiere digitală în mijlocul naturii. Regiunea este atât de fascinantă, încât pare ireală. Călătorii din toată lumea sunt uimiți de multele minuni pe care le oferă aceste 18 localități românești din sud-vestul județului Sibiu”, scrie site-ul European Best Destinations.

Alături de Mărginimea Sibiului, din acest clasament mai fac parte Muntele Isola din Italia, stațiunea Jurmala din Letonia, Landlust din Austria, Faial din Portugalia, Nin din Croația, Mulranny din Irlanda, Durbuy din Belgia, Sooamaa National Park din Estonia, Skagafjordur din Islanda, Silly din Belgia, Soca Valley din Slovenia, Kuldiga din Letonia, Ebro din Spania, Waimes din Belgia, Goierri din Spania, Sheeps Head din Irlanda, Wild Taoga din Finldanda și Tournus din Franța,.

Aceste zone sunt recomanadate de acest site pentru cei care vor să se detașeze puțin în natură de toate problemele acumulate. ”Sunteți hiperconectați, fie la locul de muncă, fie în viața personală. Sunteți conectați atunci când lucrați, când mâncați, când vă odihniți… poate că este timpul să vă deconectați pentru câteva zile și să descoperiți destinațiile perfecte ale turismului durabil pentru o detoxifiere digitală. Peisaje uimitoare, sport, gastronomie și activități culturale vă vor îndepărta de tirania e-mailurilor și a rețelelor sociale”, a mai scris site-ul.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact