X
Birt FC Hermannstadt (9)

Birț anunță o revoluție la FC Hermannstadt: Renunță la șase jucători

Teodor Birț anunță că FC Hermannstadt va renunța în această iarnă la șase jucători și că echipa se va baza pe jucători români în viitor.

Președintele clubului, Teodor Birț, asigură că n-a fost o echipă de start făcută doar pentru Ziua Națională a României: “Asta este tendința. Am adus destui fotbaliști străini în vară, dar se pare că tot mai bine ne descurcăm cu românii noștri”.

Birț a dezvăluit că intenția clubului “este ca pe viitor să se mizeze pe un efectiv sută la sută românesc”.

Primul pas va fi făcut în mercato din ianuarie: “Atunci ne vom despărți de vreo cinci, șase jucători și cu excepția lui Curtean, care-i unul dintre ei, toți sunt străini”. În locul lor vor fi aduși “câțiva fotbaliști cu profil ofensiv, cum ne-a cerut antrenorul Vasile Miriuță, preferabil autohtoni. E posibil să promovăm și de la academia proprie”.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  McD

  …pai daca nu sunt bani, normal sa renuntati la jucatorii mai scumpi, dar daca vreti sa promovati tinerii autohtoni, asta este ceva pozitiv…. important este sa aveti si rabdare pana vor confirma, daca rabdarea nu inseamna retrogradare….la mai mare!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sorin Viorel

  Dl. Pirt nu Birt. Marele conducător si liderul echipei, acum si revoluționar. Asa patesti când aduci toate petardele… Cei care au promovat echipă au stat mai mult pe bară! E bine când se deșteaptă omul, mai bine mai târziu decât niciodată! În rest, mult succes!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Un om

  Succes Pirt. Succes la distrus. La asta te pricepi cel mai bine. La aruncat cu oamenii la asta te pricepi. Asa cum ai distrus si aruncat cu oamenii din DPC. Sa nuti ajute dumnezeu excrocule.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  me

  Dupa meciul cu Voluntari poate linistit sa renunte la mai mult de sase jucatori. Poate la aproape o echipa intreaga. Oricum doar cu jucatori autohtoni nu facem mai mare branza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact