X
tudorel toader

Tudorel Toader la Bruxelles: Să nu vă imaginaţi că un astfel de act de clemenţă şi-l doresc doar unii

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat că un act normativ privind amnistia şi graţierea nu este un act de clemenţă pe care “şi-l doresc doar unii”, scrie Agerpres. “Acum, să vă dau un răspuns pe care chiar aş vrea să-l luaţi doar în limita răspunsului. Să nu vă imaginaţi că un astfel de act de clemenţă şi-l doresc doar unii”, a afirmat Tudorel Toader, marţi, la Bruxelles.

Ministrul Justiţiei a apreciat că în România “justiţia începe să se aşeze în matca ei constituţională, spuneam altădată, şi e valabil şi astăzi”. “Întrebaţi oficial şi neoficial, nu între justiţiabili, care vă vor spune aşa ceva, chiar şi între magistraţi, pentru că lucrurile, repet, încep să intre în matca lor constituţională şi, până la urmă ăsta e obiectivul pe care eu mi l-am propus”, a mai spus Tudorel Toader.

Ministrul Justiţiei participă alături de premierul Viorica Dăncilă şi alţi miniştri la o întâlnire cu europarlamentari PSD şi ALDE la sediul Reprezentanţei Reprezentanţa Permanentă a României pe lângă UE, înainte de reuniunea de miercuri a Guvernului României şi a Comisiei Europene.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gunoiul Bubos

  Tudorele… du-te in grota cu toti jegosii din Teleorman. Tu nu faci altceva decat sa grabesti procesul de intependenta al Transilvaniei, de jegurile mitice si ipocrite ca tine. Poate asta vrei, de fapt … asa puteti scapa toti, de votantii incomozi si puscarii.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Toma

  Obiectivul acestui lingau nenorocit este unul singur:Dragnea nevinovat!Este in stare de orice acest nemernic pentru a-si indeplini scopul.Iar aliatii sai sunt toti unul si unul:Dorneanu,Iordache,Nicolicea!
  Minciuna,manipularea si dezinformarea sunt metodele de lucru iar cele doua posturi TV varsa torente de dejectii 24 de ore pe zi.Oare cat poti minti,dezinforma, instiga si manipula fara sa dai socoteala nimanui?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact