X
Donare sange - imaginea care va fi afisata in autobuze

Donatorii de sânge beneficiază de transport gratuit cu autobuzul, în ziua donării, plus 50% reducere la abonamentul lunar (CP)

Voluntarii SMURD, alături de Societatea Studenților Medicinisti Hipocrates Sibiu – SSMHS au iniţiat, acum în preajma sărbătorilor, un proiect lăudabil, pentru donarea de sânge, dar şi pentru ajutorarea unor copii ce provin din familii defavorizare.

Tursib şi Primăria Municipiului Sibiu sprijină această acţiune, prin afişarea imaginii ataşate, în autobuzele Tursib şi reiterarea drepturilor de care beneficiază donatorii de sange, în ceea ce priveşte transportul public. Astfel, în baza actului doveditor, donatorii de sânge beneficiază de gratuitate la transportul public, în ziua donării. De asemenea, donatorii de sânge beneficiază de abonament cu  reducere de 50% pentru o lună, la fiecare donare de sânge. Abonamentul se va încărca la Agenția Tursib de pe Calea Dumbrăvii nr 135, pe baza adeverinței de donator, în original.

Donare sange - imaginea care va fi afisata in autobuze

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact